Browse By

I Beograd dobiva svoj Tomorrowland!

I Beograd dobija svoj Tomorrowland
Prvi put na ovim prostorima sprema se spektakularan festival sa originalnom scenografijom. Likovi iz bajki, čarobnjaci iz dalekih zemalja i najlepše filmske priče oživeće prostor KPGT-a i povešće vas u čarobnu noć.
Wonderland festival će biti održan 12. oktobra sa početkom u 21 sat.
Za ovaj audio vizuelni spektakl, organizatori su spremili dva stejdža, chill zonu sa nargilama, body art zonu, mirisne štapiće, kostimirane animatore sa motivima iz bajki, slow motion hodače, drvo znanja, mnoštvo zvezda i puno florescentnih detalja… Uz to biće prisutni umetnici iz različitih grana moderne umetnosti, sajam buducnosti i ljepih ideja.
Cilj organizatora je da ovaj festival za par godina postane najveći regionali festival koji prati vodeće svetske festivale poput Tomorrowlanda i Burning Mana. Ideja festivala je da u Srbiji kreira nov svet budućnosti i neverovatne zabave sa sadržajem i dobrom muzikom.
Osim nesvakidašnje i spektakularne scenografije, muzički deo programa će biti izuzetan i predstavljaće umetničko delo mladih Dj-eva ekelktronske scene, live actove, performanse, autorska dela a posetioce čeka još jedno iznenađenje koji organizatori ne žele da otkrivaju.
Organizatori Jungle Tribe koji su se već istakla sa organizovanjem neobičnih tematskih žurki poput Freak Showa, China Towna i Love Districta očekuju preko 4.000 gostiju i obećavaju brojna iznenađenja za sve posetioce čarobne zemlje.
Karte se mogu naći u prostorijama Jungle Travela i na svim prodajnim mestima EVENTIM-a i to po promotivnoj ceni od 690 dinara za prvih 500 kupljenih ulaznica. Drugi kontigent karata će koštati 890 dinara do 30. septembra nakog čega će ulaznice prodavati po ceni od 1.190 dinara. Na samom ulazu, karte će koštati 1.300 dinara.
PUTOVANJE IZ Zagreba:
paket s ulaznicom, noćenjem u hostelu i prijevozom za 490 kuna !!
Sav info na jungletribe.hr@gmail.com