Browse By

Hvaru se sprema još jedno vruće ljeto

Dok usporeni otočki život polako prerasta u još jednu ludu ljetnu sezonu, a restorani, barovi i plaže postaju sve popunjeniji turistima iz cijeloga svijeta, ispred ulaza omiljenog noćnog kluba Hvara već se neko vrijeme stvaraju poduži redovi. Pink Champagne Hvar u četiri je godine svog postojanja uspio izgraditi reputaciju kao jednog od najboljih klubova Jadrana, a svakako mu pripada titula najboljeg clubbing iskustva otoka.
Za sezonu 2014 Pink Champagne je po običaju zakuhao jako dobar program koji će posjetitelji moći uživati svakog dana u tjednu, s početkom u 2 sata ujutro. Novost su posebne tematske večeri INFINITY, LUXURIA i WALKMAN koje će opasno začiniti noćni život Hvara i posjetiteljima omogućiti lutanje nekim novim svjetovima. Luxuria će im tako na jednu večer u tjednu priuštiti iskonski hedonizam starih Rimljana, dok će Walkman prenositi u omiljene osamdesete. Infinity će pak nedefinirano spajati nespojivo i zadovoljavati sve uvrnute kriterije partijanera.
Gostovanja_teaser
Standardnu postavu kluba čine odlični domaći rezident DJ-i Pille, Vice Vicious, Klox, Nobody i Kid VA, a kroz kolovoz će im se pridružiti i omiljeni Nijemci Lifekiss&Hoover i Pascal Dior. Uz njih, klupsko ljeto će biti podebljano i velikim svjetskim imenima. Prvi na listi je kultno ime house scene Chicaga, Derrick Carter, koji je prošle godine proglašen najutjecajnijim house DJ-em svijeta. Pionir housea u Pinku će svoj utjecaj širiti 17.7.2014. Sljedeći datum jest 24.7., rezerviran za najveću DJ zvijezdu Afrike, producenta, kreativnog genija i dobitnika South African Music Award za album ‘Home Brewed’ – sjajnog Black Coffeeja. Kraak & Smaak zajedno s divnim vokalom Berenice u Pink Champagneu gostuju 31.7., a trio su kojeg je svojedobno glazbeni magazin IDJ opisao kao ‘must see live band’ i stavio ih tik uz Mobyja, Chemical Brothers i The Prodigy. Jedna od trenutno velikih zvijezda elektronske scene i čovjek zaslužan za ultra popularan remiks pjesme Lykke Li ‘I follow’ koji se već nekoliko sezona ne skida s playlista, The Magician, u klub stiže 7.8., netom nakon Ibize i Tomorrowlanda na kojima također nastupa. DJ’s From Mars klub će svojim mash up zvukom okupirati 11.8., a trenutno najveća japanska EDM zvijezda Dantz na Hvar stiže 18.8.2014.
Uz sve navedeno, jedna činjenica stoji, a ta je da se Hvar ponovno izdvojio kao vrhunska destinacija Jadrana u kojem dosada nema mjesta, dok će se iz Pink Champagnea i ove godine izlaziti s prvim jutarnjim zrakama sunca…