Browse By

Drumcode night u Ambasadi Gavioli

Nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg Stars Gatheringa na kojemu smo bili svjedoci jedinstvenim nastupima Adama Beyera i Chrisa Liebinga, Fetch the Vibe team i Ambasada Gavioli se vraćaju sa još jednim moćnim eventom provjerene kvalitete – Drumcode night.
Adam Beyer, švedski vlasnik Drumcode etikete i aktivni mentor mnogih mladih talenata će ponovno predstaviti svoje vještine u petak 04.07. u Ambasadi Gavioli svojim ekskluzivnim 4-satnim setom. Bez dvojbi, očekuje se odlična glazba, koja se u novijim Beyerovim setovima može čuti od globalnog ”deepa” do kvalitetnog techna, što se također može čuti u njegovoj tjednoj radijskoj emisiji koja je sve popularnija među Drumcode fanovima. Da Ambasada Gavioli želi podržati i mlađe DJ-e kojima vrijeme tek dolazi govori i činjenica da će zatvaranje maina pripasti Škotu Harveyu Mckayu. On je poznato ime svima koji prate popularni Beatport, obzirom da je u proteklih dvanaest mjeseci tri puta zasjeo na prvo mjesto u techno žanru. Naravno, njegova traka ”Lost” koju je izdao na Beyerovom labelu Drumcode je prošla sa najviše pažnje. Uz debitantski nastup Mckaya na main flooru, Mezzanine će uz domaćina Boltzmanna plesati i uz zvukove Link’e i Matty Hell iz susjedne Italije čime je tako mlađim generacijama dana mogućnost da predstave sebe i svoj glazbeni izbog novoj publici. Rezidentu Veztaxu je pak pripalo otvaranje na kojemu mora pogoditi tempo za ostatak večeri. Obzirom da je tu ulogu imao nebrojeno puta, nije potrebno brinuti da će to odlično odraditi.
Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti na sljedećim mjestima: Petrol, Europetrol, Interspar, Atlas Airtours, Tisak Media, Exclsive Change, Dallas Music Shop ili na www.eventim.hr po cijeni od 20€. Na ulazu će iste stajati 25€.
Zabilježite datum, osigurajte si ulaznice u pretprodaji i vidimo se na dance flooru!