Browse By

Humanitarni božićni JabbaTon

Božić je vrijeme darivanja, i iako bi dobra djela trebali činiti svaki dan nema bolje prilike za to od samog Božića. Stoga će JabbaTon organizacija ekipa uljepšati Božić onim najranjivijima i manje sretnima od nas samih, djeci koja hrabro vode svakodnevnu bitku da bi slijedeći Božić provela u svojim kućama umjesto unutar bolničkih zidova. Možda našim doprinosom ne možemo učiniti velike stvari kao što bi htjeli, ono malo što možemo je iskreno i od srca.
Sav prihod od karata biti će utrošen na božićne poklone za djecu sa onkološkog odjela klinike za dječje bolesti Zagreb, u Klaićevoj ulici. A poklone ćemo im osobno uručiti netom pred Božić, u ime svih Vas Jabbana koji ćete nas podržati, udruge “TON” a samim time i cijele JabbaTon ekipe, te KSET-a u pratnji naših prijatelja plesača koji osim što će nastupiti na ovom JabbaTonu, također će svojim plesom razveseliti i djecu u samoj bolnici.
No da bi atmosfera na samom tulumu također bila prava božićna, očekuju vas santa kapice, božićne Jabba palačinke te tradicionalna JabbaKija da Vas ugrije u ove zimske dane. Nadamo se da Vam razloga za dolazak ne manjka, te da ćete podržati JabbaTonce u namjeri da toj djeci prenesu dio božićnog Jabba duha uz osmijeh od uha do uha! Nama nitko ne može ukrasti Božić!
Humanitarni božićni JabbaTon
Humanitarni božićni JabbaTon (u organizaciji Udruge “TON”)
za djecu s onkološkog odjela klinike za dječje bolesti u Klaićevoj
@ KSET, subota – 20.12.2008.
file under: Xmas
Space Cookies (female dance act /ZG)
www.myspace.com/dance_warehouse
Ministry of Silly Walks (funk style dance duo /ZG)
www.myspace.com/funkyministry
Yesh
Venom
Rea
Nesho
PJ Gaga
VJ Khumche + Sebo
Start: 22:00
Od srca za djecu: 35kn
Cijeli događaj će medijski popratiti ekipa sa Transmeet.Tv internet televizije. Video reportažu u punom formatu ćete moći pogledati na www.transmeet.tv.
Linkovi:
www.transmeet.tv
www.myspace.com/transmeettv
www.youtube.com/transmeettv
Info:
www.myspace.com/jabbaton
www.jabba-crew.com
www.kset.org