Browse By

Božićni Vandit Night u Berlinu

Kraj godine već tradicionalno je rezerviran za još jednu poslasticu: Vandit Night u Berlinu! Vandit, njemačka izdavačka kuća u vlasništvu Paul Van Dyka krajem godine organizira party pod nazivom Vandit Night. Nekadašnji svjetski broj jedan je za ovu prigodu pozvao specijalnog gosta iz Velike Britanije. Radi se o Eddie Halliwellu, ‘junaku’ elektronske glazbe u Engleskoj. Naime, nastupao je na svim kvalitetnijim festivalima diljem svoje domovine (Colourfest, Creamfields, Godskitchen), a i izvan nje (Dance Valley, Mystery Land, Trance Energy).
Njegovu mega popularnost potvrđuje i to što je prema Mixmag časopisu proglašen već dva puta najboljim DJ-em na otoku. Pored svega, Eddie je i rezident na BBC Radio1 i Pete Tong ga je već četiri puta zvao da odradi Essential Mix. Nadamo se da će Eddie unijeti malo topline u hladan Berlin.

Vandit Night se održava u subotu, 20. prosinca u Berlinu (Kesselhaus of the Kulturbrauerei) i zaista ne vidimo niti jedan dobar razlog da ne posjetite ovaj legendarni party.
– Inače, Vandit Records je osnovan 1999. godine i redovito objavljuje uglavnom trance i techno izdanja.
Linkovi:
http://www.paulvandyk.de/
http://www.vandit.com/