Browse By

Hrvatski i regionalni izvođači na Dimensions festivalu


Na Dimensions festivalu koji se održava od 06. do 09.09. na tvrđavi Punta Christo u Puli uz poznate svjetske izvođače elektronske glazbe kao što su Carl Craig, Nicolas Jaar, Little Dragon, Four Tet, Theo Parrish, Moodyman, Marcel Dettman, Ben Klock, Mount Kimble, Joy Orbison…nastupiti će i hrvatski i regionalni predstavnici: Petar Dundov, Marko Nastić, Eddy Ramich, Felver, Bebetto, Sergej, Davor O, cfsn DJ’s, Arszenik, DJ Labud, Homeboy, Brighton, Mimi, Omar, Schrauff, Zero, Iggy Dub i Boo Dale.
Dimensions festival je novi festival elektronske glazbe koji će se održati na jedinstvenoj lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule u organizaciji britansko-hrvatskog tima koji je zaslužan za globalni uspjeh Outlook festival, najvećeg europskog događanja bass glazbe posljednjih godina, dobitnika prestižne nagrade UK festival awards za najbolji festival europskog kontinenta, o kojem bruji svjetska glazbena i elektronska scena.
Na Dimensions festivalu se očekuje par tisuća posjetitelja iz inozemstva, a za posjetitelje iz Hrvatske i zemalja regije osiguran je posebni kontingent jeftinijih ulaznica po cijeni od 650 kuna koje se mogu kupiti u svim poslovnicama Ticketpro-a ili putem interneta na  www.ticketpro.hr/jnp/glazba/810844-dimensions-festival-2012-ex-yu-only-….
Dimensions Festival se udružio sa SoundCloud-om i s Point Blank-om kako bi pružio priliku mladim producentima da kroz natjecanje Dimensions Festival Producer Competition osvoje brojne nagrade: produkciju i izdanje prijavljene pjesme, školovanje na nagrađivanoj Point Blank Music School u Londonu kroz Pro Producer Courses, mogućnost potpisivanja za Point Blank Label, te put na ovogodišnji Dimensions Festival 2012 sa svim plaćenim troškovima. Natječaj je otvoren do 29.06.
Više informacija o Dimensions festivalu i izvođačima možete naći na:
www.dimensionsfestival.com
www.facebook.com/DimensionsFestival
www.twitter.com/dimensions_fest
www.mixcloud.com/dimensionsfestival/
www.youtube.com/dimensionsfestival
Cjelokupan popis izvođača na Dimensions festivalu 2012. možete naći na www.dimensionsfestival.com/line-up/
Izvor:  pozitivanritam.hr