Browse By

Hrvatski dizajn za europski festival: ELFSi odijevaju labIN24seven Summer Festival!


Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, poznatiji kao modni dvojac ELFS, svoj će urbani brand i otvoreni modni svjetonazor učiniti dijelom ovogodišnjeg labIN24seven Summer Festivala. Ovaj je vrhunski brend, kako kažu modni znalci, namijenjen onima širokih pogleda na svijet, a upravo zbog svojeg ultramodernog tona i borbe protiv predvidljivog i dosadnog svijeta, ELFS odjeća je zasigurno idealan partner ovog novog ljetnog međunarodnog festivala.
Bit će nam iznimno zadovoljstvo predstaviti svoj brand na ovom urbanom događanju koje će zasigurno privući brojnu mladu publiku iz cijele Europe, za kakvu je festival i zamišljen“, rekao je o suradnji modni dvojac čije revije mediji često nazivaju showovima zbog popularnog načina predstavljanja svoje mode. Iz managementa festivala kazuju: „Uistinu smo polaskani što surađujemo s ovakvim vrhunskim hrvatskim dizajnerima, nositeljima modernih ideja hrvatskog dizajna. Festival će svojoj publici priuštiti novo, još neviđeno iskustvo i nove ideje, te ga smatramo idealnom prilikom za zajednički promociju ovog modnog branda među mladima.“, zaključuje Mario Gigović, direktor festivala.
Podsjetimo da su ELFSi na ovogodišnjem HTC Cro A Porteru predstavili svoju najnoviju kolekciju inspiriranu maturalnom večeri. „Svaki put se referiramo na aktualne stvari. Domaći dizajn često kupuju maturantice i one su jedna od skupina kojima se dizajneri obraćaju, i mi to ovom kolekcijom želimo direktno istaknuti. Cijelu reviju smo zamislili kao jednu savršenu maturalnu večer“, kažu Ivan i Aleksandar o svom projektu. Kolekciju opisuju kao seksi, ali istovremeno i nježnu i romantičnu, nudeći kompleksnije materijale i nježne pastelne boje.
Uz ELFSe, modnu priču labIN24seven Summer Festivala zatvorit će Borovo, čije su redizajnirane Startasice pravo osvježenje na domaćem i inozemnom tržištu. Kao službena obuća festivala idealno će se uklopiti u cjelokupnu modernu koncepciju kroz novu, mladenačku energiju.