Browse By

Hrvatska Papaya je 25. najbolji klub na svijetu!

Hrvatska Papaya proglašena je 25. najboljim klubom svijeta za ovu godinu prema prestižnom DJ MAG magazinu a glasovima čitatelja iz cijelog svijeta! Veliko priznanje dolazi uoči najranijeg otvorenja sezone na kojem nastupaju svjetske zvijezde DIMITRI VEGAS i LIKE MIKE.
Hrvatski turizam dobio je veliko priznanje. Novaljska Papaya proglašena je 25. najboljim klubom svijeta prema glasovima čitatelja prestižnog glazbenog magazina DJ MAG, što je veliki napredak prema prošlogodišnjem 30. mjestu. Koliko prestižno je ovo priznanje govori i podatak da su iza Papaye ostali brojni razvikani klubovi svijeta, a naša je ljepotica pohvaljena kao mjesto koje jednostavno morate posjetiti.
«Ovo je veliko priznanje za hrvatski turizam i našu cjelokupnu turističku ponudu, a odlična je najava i poziv ususret otvaranju dvanaeste sezone. Novalja je prepoznata u svijetu kao destinacija koja pruža kvalitetan glazbeni program, ali i brojne druge sadržaje koji privlače turiste iz cijelog svijeta. Klub Papaya svoje će goste ovog ljeta dočekati u novom ruhu, s najboljim glazbenim programom i performerima koji će vas jednostavno ostaviti bez daha.» – izjavio je PR kluba Papaya Toni Dabinović.
Najranije otvorenje kluba u povijesti 30. svibnja produžit će ljetnu sezonu 2013. za nekoliko tjedana a svoj su dolazak na prve dane otvorenja najavili brojni turisti koji dolaze preko nekoliko europskih agencija. Na otvorenju dvanaeste sezone očekuje nas i nastup trenutno jednih od najtraženijih svjetskih DJ zvijezda DIMITRI VEGAS i LIKE MIKE.
DIMITRI VEGAS LIKE MIKE
Dimitri Vegas i Like Mike belgijska su braća grčkog porijekla koja su svjetsku popularnost stekli u vrlo kratkom vremenu. Nakon sjevernoameričke turneje u studenom 2011. njihova je glazba prepoznata diljem svijeta i ovaj bratski dvojac stekao je priznanja koja se skupljaju cijeli život. U samo dvije godine surađivali su s najvećim imenima u svjetskoj glazbenoj industriji kao što su Axwell, Steve Angello i Ian Carey, a snimili su i službenu himnu belgijskog mega festivala Tomorrowland. Ova braća također su poznata po energičnim performansima kojima upotpunjuju vrhunsko iskustvo elektro i tehno-house glazbe svojim brojnim obožavateljima.
Papaya je ranije najavila i legendarni Papaya & Day Night Festival koji će se ovog ljeta održati od 15. – 19. srpnja. U pet festivalskih dana na središnjoj pozornici, i ovog ljeta dodatno osvježene Papaye, nastupit će svjetske DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.
Ulaznice za programe kluba Papaya mogu se osigurati u Papaya web shopu (www.papaya.com.hr), te u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. također se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .