Browse By

Hemingway HNK u subotu svečano otvara ljetnu terasu!

Terasa “malog Hemingwaya” ima jedan od najatraktivnijih pogleda u centru grada, na osunčanu i rascvjetalu livadu Hrvatskog Narodnog Kazališta. Kako ju ne zaklanjaju druge zgrade sa zapadne strane, poznata je po tom što je najdulje obasjana suncem od svih u centru grada. Hemingway lounge bar Zagreb sredinom proljeća tradicionalno otvara svoju ljetnu terasu uz noćni program.
Novi noćni program nosit će naziv “4Play”, mala igra riječima uz dvostruko značenje, od kojih je jedno “za igru”, a drugo “predigra” jer je mali Hemingway od kad postoji popularno warm up mjesto za daljni izlazak. Od glazbe očekujte najveće house, r&b i pop hitove danjašnjice, a program će biti popraćen atraktivnim akcijama pića i dodatnim sadržajima…
Svečano otvorenje održat će se u subotu 27. travnja uz party pokrovitelja pod nazivom Keep Walking. Pokrvitelj večeri, pobrinuo se za promotivne cijene pića kako bi svima bile pristupačnije.
Četiri atraktivne hostese vodit će negradnu igru, komunicirat će sa svim gostima u lokalu i podijeliti neke nagrade pokrovitelja.
Očekuje Vas sjajna večer, tradicionalno velik broj gostiju, a pogotovo ljepotica koje mame poglede svih prisutnih, a i prolaznika na ovoj prometnoj lokaciji. Vidimo se u subotu 27. travnja na terasi malog Hemingwaya! Kako tradicija nalaže, zabava će potrajati do kasno u noć…