Browse By

Hemingway Bar Opatija slavi 9. rođendan

Hemingway Bar povodom proslave svog 9. rođendana i velikog otvorenja ljetne sezone (05.06.) priprema megaspektakl za sve ljubitelje dobre glazbe i vrhunske atmosfere. Hemingway Bar Opatija dovodi svjetski poznatog MC-a i saksofonista – Inusu Dawudu u čijem smo nastupu imali prilike uživati prošle godine u Hemingway Barovima Zagreb i Split! Kao ekskluzivu večeri najavljuje se novi program Hemingway Bara – dj i producent Joe2Shine u kombinaciji sa vocal house artist Natalie Peris!
Inusa Dawuda ima prepoznatljive uspjehe kao vokalist, saksofonist I MC. U 2000. godini Inusa je pridobio svjetsku reputaciju s popularnom house pjesmom Morning light, za project BIG HOUSE u suradnji sa Swen G (BMG/Clubland records). Izvrsna chill out verzija se nalazi na kompilaciji Café del mar Vol. 9, njome se proslavio među poklonicima lounge glazbe širom svijeta. On je dobro poznat glazbenik na house sceni te možete uživati u njegovim postignućima kao što su “Get Up” (nd rock da house) Rhythm Devine Project feat. Inusa, “Miss me” Inusa & Sin Plomo, “The Nightlife” Vincenzo feat.Inusa ” Dance 4 Your Life” Jay ft. Inusa Groove ” Rebel Music” Jerk & Bastard ft. Inusa ” Life is Love” No-Tone ft. Inusa” i mnogim drugim. Unatoč nebrojenim gažama po cijeloj Njemačkoj, redovito nastupa po europskim metropolama i prisustvuje događajima.
flyer-web
INUSA: “Djela govore više od riječi, rezultati još I više – opustite se I pustite da vas moja glazba ponese jer zabava je moja misija!”
Joe2Shine svoju karijeru započinje vrlo rano nastupajući u mnogim zagrebačkim klubovima. Gradeći tako karijeru i glazbeni stil, koji je kombinacija vocal i electro housea, surađivao je sa mnogim svjetski poznatim dj-ima poput D.O.N.S., Terry B, Milk&Sugar, Jerry Ropero, David Penn, Soul Anvangerz, Jean Claude Ades, Damien Carter, Peter Gardeblom, Inusa Dawuda, Sergio Flores te mnogih drugih. Također često nastupa u pratnji saksofonista,violinista, perkusionista i prvi je hrvatski dj koji je nastupio u kombinaciji sa trubačkim orkestrom! Joe2Shine trenutačno radi na svom prvom albumu kojim će obilježiti svoju devetogodišnju karijeru, a prva 3 singla biti će predstavljena ovog ljeta u Hemingway Barovima čiji je ujedno glazbeni direktor i resident DJ.
Proslava godišnjice započinje u 22h, a dress code za uzvanike je Night in White.