Browse By

Heineken Balaton Sound 2012: David Guetta, Sander Van Doorn, Gareth Emery, Avicii…

Nakon prošle godine Heineken Balaton Sound dolazi još jači i bolji nego prošle godine. Line up je sljedeći: David Guetta – festival koji mu je postao kao drugi dom te se najradije vraća na njega svage godine. Treba spomenuti da je Guetta nositelj prestižne nagrade DJ maga za najboljeg DJ-a.
Braća Fritz te Paul Kalkbrenner – dolaze nam pokazati kako se to radi na njemački način. Headlineri su svih većih europskih i njemačkih partya te obećavaju dobru zabavu.

Heineken Balaton Sound 2012: David Guetta, Sander Van Doorn, Gareth Emery, Avicii...


Sander Van Doorn – nositelj mnogih nagrada te rado viđen Dj na svim festivalima prodrmat će Balaton zasigurno sa svojim hitovima kao što je Koko.

Gareth Emery – svjetki poznati trance DJ i producent upotpunjuje ovaj lineup. Nina Kraviz – remixer te resident u najpoznatijem klubu u Moskvi Propaganda će na Balatonu predstaviti novi album When We On. Uz Bjork će nastupiti još jedna islandska senzacija Gus Gus.
Avicii – zasigurno će ostaviti sve bez daha svojim nastupom. Rasplesao na ovogodišnjem UMF-u više desetaka tisuća ljudi koji su nakon nastupa tražili još.

Uz ove DJ-e tu su još:
Maceo Plex
Jon Gooch aka Spor- predstavlja britansku drum’n’bass scenu
Tensnake
Dapayk
Solo aka Niklas Worgt- predstavlja Berlinsku klupsku scenu(dnb,hosue)
Example
Gossip
Steve Angello
Carl Cox
Dubfire
Sasha
Dogotačos,
Animal Collective
Caribou