Browse By

Eve i DJ Muggs prvi headlineri Fresh Island festivala


Festival koji svi sa nestrpljenjem čekaju, u prvim danima proljeća najavljuje prve top r’n’b i hip-hop glazbene zvijezde koje će u tjednu 05. do 08. srpnja nastupiti na popularnoj plaži Zrće, u klubovima Papaya i Aquarius.
PREMIJERNO U HRVATSKOJ:  DJ MUGGS (Cypress Hill) Live @ AQUARIUS  / PETAK 06.07.2012.
Član i producent legendarne grupe Cypress Hill kultni je DJ iz Los Angelesa koji planetarnu slavu stječe produkcijom hitova „Insane in the brain“ grupe CYPRESS HILL i bezvremenskog mega hita ”Jump around“ legendarne grupe HOUSE OF PAIN te remixovima i produkcijom hitova za široku paletu hip-hop izvođača ali i globalnih pop, rock i alternativnih zvijezda kao što su BEASTIE BOYS, DEPECHE MODE, DIZZIE RASCAL, U2, PEARL JAM, SIMPLY RED, VAN HALEN, GEORGE MICHAEL, JANET JACKSON, MANU CHAO, SONIC YOUTH, ICECUBE, SNOOP DOGG, DR. DRE I EMINEM.
DJ Muggs spada u klasu super-producenata, mnogi ga kritičari svrstavaju u Top 5 najutjecajnih hip-hop producenata svih vremena, a njegov status potvrđuje impozantna brojka od 20 miliona prodanih nosača zvuka.
Muggs će po prvi puta nastupiti u Hrvatskoj na FRESH DJ Stage-u kluba Aquarius u sklopu Fresh Island Festivala u petak 06.07.2012. Ako ste istinski zaljubljenik u hip-hop i ljubitelj vrhunskih DJ nastupa onda je DJ MUGGS Vaš prvi izbor.
PREMIJERNO U HRVATSKOJ:  EVE Live! @ PAPAYA / SUBOTA 07.07.2012.
Eve je 1999 god. zakoračila na glazbenu scenu te u samom startu stekla zvjezdani status svojom pojavom kao pjevačica, glumica, modna ikona i zabavljač koju je Hollywood instantno prigrlio. Zapažene glumačke uloge ostvaruje u filmovima “XXX” sa Vin Dieselom, ”Barbershop” i u njegovom nastavku gdje glumi uz bok sa rap kolegom Ice Cube-om, u ”The Cookout” sa Queen Latifah-om te u ”Whip it” uz bok Ellen Page i Drew Barrymore. Zvjezdani glazbeni tron zauzima sa mega svjetskim zaraznim hitovima ”Who’s that girl”, ”Let me blow your mind“, ”Gangsta Love“, a sa svojim debi albumom „Let There Be Eve“ ostvaruje dvostruku platinastu nakladu. Glazbene suradnje ostvaruje sa najuspješnijim izvođačima R’n’B žanra kao što su Alicia Keys, Sean Paul, Gwen Stefani, Pharrel Williams i dr. U njenom trofejnom ormaru stoje Grammy Award za Best Rap/Song suradnju sa Gwen Stefanni; BET Award za Best Female Hip-Hop Artist; American Music Awards za Favorite Female Hip-Hop Artist; Black Reel Award za Best Actress; Soul Awards za Best R&B/Soul Female solo Album of the year; MTV Award za Best Female Video.
Eve će po prvi puta u Hrvatskoj nastupiti na New Yorker Live stage-u klubu Papaya u subotu 07. srpnja 2012 u sklopu Fresh Island Festivala. Bilo da ste ljubitelj r’n’b i hip-hop-a, pop-a, modne ili filmske kulture EVE je jedan od rijetkih umjetnika koja privlači fanove i ljubitelje svih opcija, žanrova i stilova.
Uz EVE i DJ MUGGS-e kao prve headlinere Fresh Island Festivala nastupit će i najutjecajniji regionalni hip-hop bendovi poput GENERAL WOO, VIP+STRUKA I FRENKIE. Američka DJ legenda itekako poznata u svim hip-hop krugovima DJ REVOLUTION iz L.A. krasit će bogati line-up festivala. Od zasad potvrđenih imena tu su još  Punchline, Dj Soul Clap, Miss Stylee, Nefew i Dj Dirty Hairy. Ovo je prva faza najava, odnosno 1/3 glazbenog menija Fresh Island Festivala.
EARLY BIRD ULAZNICE PO CIJENI OD 179KN I
EARLY BIRD VIP ULAZNICE PO CIJENI OD 299KN DOSTUPNE:
WWW.PAPAYASHOP.COM.HR
WWW.EVENTIM.HR
WWW.ENTRIO.HR
LEGGIERO BAR AVENUE MALL
ONE WAY LJUBLJANA
AQUARIUS CD SHOP VARŠAVSKA
DRINX BAR TKALČIĆEVA 10