Browse By

Hedkandi na Valentinovo!

Nakon Londona, New Yorka, Pariza, Ibize Hedkandi napokon u Zagrebu! Hedkandi je jedna od najpoznatijih izdavačkih kuća na svijetu, koja ima svoj radio show, svoje klubove/barove, svoju aviokompaniju(Flykandi) te na globalnoj sceni slovi za vodeću svjetsku klupsku senzaciju.
Osnovan 1999. godine, HEDKANDI se razvio od skromne izdavačke kuće u globalni fenomen. Uz konstantno rastući katalog od preko 80 izdanja i 3 UK top10 singla, Hedkandi danas predstavlja svjetski poznat i priznat brend koji je skoro i sam postao glazbeni žanr i nije ga nimalo teško definirati. U pitanju je odlična klupska glazba.

Dominiraju vocal, soulful, US garage i glittering disco koje najčešće možete pronaći na DISCO KANDI, DISCO HEAVEN I BEACH HOUSE kompilacijama. Hedkandi pokriva i nešto mračniju stranu klupske glazbe s dosta electro vibe-a koju možete čuti na TWISTED DISCO kompilacijama, dok su legendarne NU COOL, BACK TO LOVE, SERVE CHILLED i WINTER CHILL kompilacije rezervirane za deep, soulful, bar, lounge i chillout beat-ove.
Pored izdavačke kuće tu je i HEDKANDI radio imperij koji emitira program na 6 britanskih radio postaja, dok su radio Galaxy i radio Ministry of Sound zaduženi za emitiranje programa na cijelom svijetu. Međutim, tu nije kraj.
Nikako ne smijemo izostaviti legendarne HEDKANDI partije. Prvi službeni HEDKANDI party organiziran je 2002. u Engleskoj nakon čega kreće prava HEDKANDI pomama. Popularnost partija narasla je i prerasla Englesku do te mjere, da danas ne postoji kontinent na kojem nije održan bar jedan HEDKANDI party. Samo prošle godine HED KANDI organizirao je preko 1000 evenata u više od 50 zemalja.
Iskoristite neponovljivu priliku i provedite nezaboravno Valentinovo uz HEDKANDI u zagrebačkom klubu Aquarius.
Subota, 14.02.2009. HEDKANDI VALENTINE’S DAY PARTY – AQUARIUS, ZAGREB
Nastupaju: TOM&GRADE, FABULOUS2, DEEYANA ON SAX, ANDY DANIELS.
Cijena ulaznice: 70kn