Browse By

Gramophonedzie u Shamballi!


U subotu 15.10. u zagrebačkom klubu Shamballa, u sklopu programa „FreSh“ , gostuje najuspješniji glazbeni producent i DJ u regiji – GRAMOPHONEDŽIE.
Marko Miličević, javnosti bolje poznat pod imenom Gramophonedžie, osvajač je MTV-eve nagrade za najboljeg regionalnog izvođača u 2010. godini. Vlasnik je planetarno popularnog hita „Why Don’t You“, kojeg na svojim nastupima danas puštaju najpoznatiji svjetski DJ-i kao što su Eric Morrilo, Steve Angello, Dennis Ferrer, Luie Vega, itd.
Njegov talent je prepoznala i najveća svjetska diskografska kuća „Virgin records“ s kojima Gramophonedžie ima potpisan ekskluzivan ugovor. Sada je njegovo ime neizostavno na popisu izvođača svih značajnijih evenata elektronske glazbe.

Dakle, ove subote Shamballine goste očekuje još jedna luda i nezaboravna noć uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz Gramophonedžie, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će dodatno zagrijati i sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava a događaju će prethoditi i ZUMBA FITNESS ANNIVERSARY plesnog studija Thalia, Helene Lojen. Lijepih žena neće nedostajati.
Ulaz je BESPLATAN ukoliko se javite za popis, jednom od Shamballinih promotora ili na službeni telefon Shamballe. Za informacije i rezervacije nazovite broj: 099/721 7777.