Browse By

Drambe Baggatela w. Filip Motovunski u Stereo Dvorani


Nove epizode drum’n’bass partyja s ultra jeftinim upadom su pred Vama. Pod nazivom Drumbe Baggatela krije se rasplesana večer uz pomno birane poskočice iz radionica najboljih dubstep, reggae, jungle i drum’n’bass majstora.
Za početak nove drum’n’bass sezone u Stereo Dvorani, do nas stiže troje momaka i jedna djevojka opremljeni mnoštvom vinila kojima će ispeglati vaše mozgove.

INFO
Stereo Dvorana, Rijeka – 15.10.2011.
Početak koncerta: 22.00 h
Cijena ulaznice: 10/15/20 kn

Filip Motovunski je nova “zvijezda” domaće scene, zvijezda večeri i trenutno jedan od najzanimljivijih DJ-eva i producenata na ovim područjima, a i šire. Svoje prve korake napravio kao MC i beatmaker hip-hop/jungle sastava PCP, uskoro prešavši na produkciju jungle/drum’n’bass zvuka. Od njega očekujemo ludnicu.
Ostermann, Snif i Liz’n’Bass opremili su se snažnim kickovima i brzim tempom za kondicijom opremljene ljubitelje polomljenih ritmova, a zaduženi su za cjelovečernje dobro raspoloženje. Vjerno ih prate Frikk D Likk, Kevin Hill i Look Lazy u ulozi MCa. Navucite plesne cipelice i doletite na čagicu, isprike nema.