Browse By

Gost San Pellegrina na soundtracku Woody Allena


Zadovoljiti Woody Allena imajući na umu koliko je detaljan i zahtjevan bar što se filmova tiče zasigurno nije bilo lako. No Mop Mop je otkrio recept za smirenje svojim singlom “Three Times Bossa” s njegovog prvog albuma “The 11th Pill”. Mop Mop pravim imenom Andrea Benini već je svojim prvim albumom osvojio kritiku pa ga nazivaju jednim od važnijih njujazz umjetnika današnjice. Ovog ljeta Mop Mop će nastupiti i u Hrvatskoj u sklopu San Pellegrino Beach Festivala koji će se održati u Umagu, na početku ljetne sezone, od 28. do 30. lipnja.
Novi film Woody Allena u originalu nosi naslov “Nero Fiddled”, no prikazivat će se premijerno u talijanskim kinima od 22. travnja pod naslovom “To Rome With Love”. Radnja se odvija u Italiji, a priča se vrti oko više likova, što iz Italije, što iz Amerike te njihovih romansi i avantura.
U filmu osim samog Woody Allena glumi probrana glumačka postava Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penelope Cruz, Judy Davis, Jesse Eisenberg, Alison Pill, Greta Gerwig i Ellen Page.
Web: