Browse By

Go Exit Mobile!


Posjetitelji Exit festivala i ove godine će moći pratiti sva festivalska događanja putem aplikacija za mobilne telefone. Stranica optimizirana za mobilne telefone, m.exitfest.org , kao i aplikacije za Android i iPhone koje će posetiteljima biti dostupne besplatno, omogućavaju uvid u sva festivalska događanja tijekom njegovog trajanja, pregled trenutnih događanja na Exit festivalu, dobivanje svih potrebnih informacija za posetitelje i mogućnost ažuriranja najaktualnijim vijestima s festivala. Saznajte sve vijesti, program, podatke o pozornicama i izvođačima, informacije o turističkoj ponudi i ulaznicama za festival, kao i još mnogo toga gdje god poželite, jedino što vam je potrebno je – vaš mobilni telefon!
Aplikacije za Android i iPhone nude ove godine puno više! Uz njih ćete moći kreirati vlastiti profil i na taj način dobivate specijalne sadržaje, pregled video snimaka, preslušavanje glazbe…
Aplikacija za Android može se preuzeti na Android marketu (Google Play) pod nazivom ”EXIT festival”, dok će aplikacija za iPhone biti dostupna za preuzimanje na Apple App Store ubrzo.
To nije sve! Pored izvanrednih prednosti koje pruža korištenje mobilnih aplikacija, pripremili smo specijalnu nagradu za one koji se ne odvajaju od svojih mobilnih telefona. Najaktivniji korisnik Android ili iPhone aplikacije na kraju festivala biće nagrađen VIP Gold ulaznicom za Exit 2013!
Ukoliko ste turist i preuzmete jednu od aplikacija na vrijeme, imat ćete unaprijed sve informacije dostupne u svom džepu prije dolaska.
Za rad ovih aplikacija nije potreban pristup Internetu i većina sadržaja bit će dostupna offline, što posjetitelje čuva od dodatnih troškova.
VAŽNO:
S obzirom na to da su satnice i program podložni promjenama, kako biste bili sigurni da imate najsvježije informacije jako je važno da napravite Refresh kada se nalazite u blizini WI-FI hotspota, ili preko GPRS/3G.
Ako ste došli na festival iz inozemstva, obratite pažnju na činjenicu da troškovi prijenosa podataka u roamingu mogu biti izuzetno veliki. Besplatan pristup internetu možete pronaći u Wi-fi zonama na festivalu na tvrđavi i u centru Novog Sada.
Ne zaboravite da su ove aplikacije potpuno ekološke i sprečavaju štetu koju donosi tisak na papiru, kao i otpad kao posljedicu toga. Zaboravite na satnice, letke i papire po džepovima, tiskani materijali su tako passé! Sve što vam je potrebno se nalazi u vašem mobilnom telefonu, uz aplikacije koje su potpuno besplatne za korištenje. Uživajmo u ekološkom Exit festivalu!