Browse By

Go Cut

Idejni pokretač i rezident DJ kultnih Astralis partya na kojima je i izgradio svoj današnji stil koji je posebna kombinacija mixeva različitih stilova elektronske glazbe; trance, techno, tribal su kombinirani u originalni progressive trance zvuk. Ne želeći se ograničavati bilo koji glazbenim stilom svojim setovima svaki puta pozitivno iznenadjuje publiku. S obzirom na hip-hop korijene ima neobičan stil mixanja; sampling, scratch, cutting, egzibicije.
Od 1990. gradi svoju reputaciju i iskustvo klupskog DJa svirajući u gotovo svakom značajnijem klubu u Hrvatskoj. 1992. Finalist svjetskog D. M. C. prvenstva u Londonu (Ministry of sound), prvi DJ koji je osvojio i Croatian DJ Festival 1995 i 1996 godine.
Ime: Goran Vlajić
Datum rođenja:
Zemlja: Hrvatska
Žanr: Trance
Izdavačka kuća: /
Web stranica: http://www.astralis.com
Njegova reputacija je svakim danom još više raste, i izvan Hrvatske što pokazuju i njegovi nastupi u Londonu (Catch 23), Bankoku (Om trance), nastup na “Full moon partyu” na Tajlandu, jednom od najpopularnijih partya na svijetu i dakako nastup na berlinskom Loveparade 2002.
Najveći doseg u karijeri je organiziranje prvog hrvatskog kamiona koji je nastupao na Loveparadeu 2002. godine sa odabranom ekipom DJa i producenata iz Hrvatske – Croatian Loveparade team.
Početkom 1998. sa Damirom Ludvigom i Goranom Štetićem napravio je boom na hrvatskoj elektronskoj sceni. Počeli su organizirati popularne “Astralis” partye i promovirati svoj jedinstveni glazbeni pravac. Diskoteka “The Best “bila je rezidencija “Astralis” partya koji su mjesečno okupljali i preko 2000 ljudi.
Proodukcija
Dogma3000 & DJ Go Cut – “Versus” (Return to the source), 2001,
Cut & Cortex – Subliminar, 12”Cheesee records (Cosmophilia), 2001,
Cut & Cortex – Psyforcer 12” Bazooka 10 (Cosmphilia), 2002,
Cut & Cortex – Enforcer – Errectional thoughts, 2002, Bazooka 10 (Cosmophilia) 2002,
Cut & Cortex – Psyforcer – In Time (kompilacija), Cortex production, 2002,
Astralis – astralis no 6 (astralis 2004)
Dj Go Cut & Mario Mataković – Aquarium (Urbani zvuk, 2004)