Browse By

Get Exited Festival u novaljskoj Papayi


Najveće regionalno povezivanje glazbenih manifestacija i ovog ljeta u tri festivalska dana u PAPAYU dovodi neke od najvećih glazbenih zvijezda današnjice. Na prvom ljetnom festivalu nastupaju DENNIS FERRER i JORIS VOORN.
GET EXITed zajednički festival radi na regionalnom zbližavanju mladih te internacionalnoj promociji regije i poboljšanju turističke ponude. Regionalno glazbeno putovanje za jedan od najvećih svjetskih festivala dobit će svoje drugo Get EXITed izdanje na prekrasnoj plaži Zrće, u klubu Papaya od 27.- 30. lipnja ove godine.
Get EXITed u klubu Papaya okupit će najbolje regionalne ali i svjetske glazbene izvođače, dj-e i producente koji će u tri dana i tri noći festivala prezentirati najbolje od house (swing), electro, techna, dub step-a i dr. Nakon Papaye, Get EXITed turneja nastavlja se i u drugim gradovima regije, a kulminacija cijele turneje bit će kao i prošle godine u sklopu dnevnog izdanja Exit-a, gl. trgu i plaži Štrand.

Za srijedu 29. lipnja Get EXITed je potvrdio gostovanje vlasnika prošlogodišnjeg najvećeg ljetnog hita „Hey hey“, Grammy nominiranog DENNISA FERRERA. Na pravom mjestu, u pravo vrijeme. Upravo je to možda najbolji opis ovog iznimnog producenta i Dj-a koji kao da je uvijek korak ispred pravca, zvuka i smjera dance scene. Konstantno prisutan na sceni, Dennis stalno iznenađuje struku i publiku pa tako sa „Sinfonia Della Notte“dobija priznanje prestižnog glazbenog magazina – DJ Mag-a.
Prošlogodišnji ultimativni hit svih radio i tv postaja, ali i klupskih plesnih podija te ljetnih festivalskih pozornica „Hey hey“ osvojio je baš sve. Od nominacije za Grammy preko br. 1 najprodavanijeg singla na Beatport, Juno, Itunes. Ovaj iznimno talentirani producent već sada je mjesecima unaprijed rezerviran za nastupe i festivale, a u novaljskoj će Papayi 29. lipnja nastupiti po prvi puta. Warm Up nastup za Ferrera imati će njegov kolega Andre Hommen.
Ljubitelje techno zvuka zasigurno će razveseliti potvrda gostovanja Nizozemca JORIS VOORN-a u četvrtak 30. lipnja na Get EXITed festivalu.
Ovaj diplomirani arhitekt suvlasnik je diskografske kuće Rejected, a poznat je po orginalnom house zvuku koji najviše podsjeća na Detroit techno. Njegov prva produkcija izlazi 2002. godine kada izdaje Muted Trax EP koju u startu podržavaju Laurent Garnier, Derrick May, Carl Craig. U 2003. Godini izdaje Lost memories Ep koja postaje hit, a sam Vorn biva proglašen „Talent of the year“ na dodjeli „Dutch Dj Awards“.
ULAZNICE za GET EXITed festival dostupne su od srijede 02. veljače po promotivnoj cijeni od 20 eura u sustavu Eventim-a (www.eventim.hr).