Browse By

Exit 2011: Fedde Le Grande na Dance Areni!


Dance Arena 2011, sve sigurnije, dobiva oblik mjesta kojem nećete moći odoljeti: Fedde Le Grand potvrdio nam je nastup na Exitu i pridružio se imenima kao što su Tiga, James Zabiela i Gramophonedzie.
Nizozemska DJ super zvijezda neće vam ni morati reći “Put Your Hands Up for Detroit, Novi Sad, Petrovaradin, Exit” jer sigurni smo da će biti ruku i nogu u svakom kutu najvećeg dance floora na svijetu.
Čovjek koji godinama trese podije širom svijeta, čovjek čiju je glazbu Madonna osobno koristila za promociju svoje “Sticky and Sweet” turneje i kojeg je zamolila da remiksira hit “Give It to Me” je i čovjek koji je pokupio razne važne nagrade, bio na prvim mjestima top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj…

“Put Your Hands Up” mu je otvorio vrata u mainstream svijet, ali on voli i eksperimentirati s malo mračnijim, minimal tech-house zvucima i to radi podjednako dobro kao što proizvodi hitove. Njegov prvi veliki album “Output” pokazuje koliko dobro zvuči kombinacija hip-hopa, funka i dancea s imenima kao što su Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am (Black Eyed Peas), Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones i mnogi drugi.
“Flying Dutchman” dolazi na Exit, ali ne trebamo se bojati. Sve što treba je pridružiti mu se na velikim visinama.
Nastupe na ovogodišnjem Exitu, koji će se održati od 7. do 10. srpnja, uz Fedde Le Grandea već su potvrdili i Arcade Fire, Portishead, Tiga, James Zabiela, Hadouken i Gramophonedzie.

ULAZNICE

U Hrvatskoj je prodaja ulaznica započela 22. prosinca 2010. godine. Starim kupcima Exita (tzv. Exit Tribe) koji su barem jednom u zadnje tri godine kupili ulaznicu omogućena je kupovina 4-dnevne ulaznice uz koju se dobiva besplatan prijevoz i mjesto u kampu za 440 kn. Za nove kupce u ponudi je ograničen broj četverodnevnih ulaznica po cijeni od 440 kn te kamp po 185 kn.
Navedena cijena ulaznica traje do isteka zaliha nakon čega će se cijena dizati na puni iznos od 550 kn.
Službena prodajna mjesta Exita su sljedeća:
Dallas Music Shop, Masarykova 6, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
V.O.O.D.O.O. Underground, Jagode Truhelke 3, Osijek
Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka
Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
Dallas Music Shop, Antuninska 2, Dubrovnik
Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj
CD Shop Centar, Fontička 3, Pula
Više informacija na:
www.exitfest.org
http://bit.ly/ExitHrvatska
www.facebook.com/exithr