Browse By

Freemasonsi u Osijeku


Za još uvijek svježu, 2010. godinu već sada možemo reći da će biti godina We Love Music organizacije. Prisjećanje na stare dane elektronike uz Marushu je samo kap u moru ovogodišnjih WLM evenata, a ono što će obogatiti noćni život i zabavu grada Osijeka tek slijedi. Prisjetimo se – WLM Fest 2009. godine predstavio je ovu perspektivnu organizaciju i svojim prvim projektom dokazano je da se radi o kvalitetnoj produkciji. Ovogodišnji WLM Fest održati će se u lipnju (17. – 19. lipnja), a ovom prilikom Vas sa zadovoljstvom obavještavamo o službenom WLM Fest 2010. warm up partyu, koji se održava 17. travnja u osječkom klubu Bastion.

Kako bi dostojno najavili nadolazeći festival i zagrijali Osijek za veliko trodnevno slavlje, organizatori su osječkoj publici odlučili prezentirati još jedan glazbeni dvojac, koji privlači pažnju diljem svijeta svojim mega-izdanjima. Riječ je o britanskoj suradnji Russell Smalla & James Wiltshirea, koji se kriju iza imena Freemasons. Najjednostavniji opis onoga što predstavljaju traženi Britanci bi bio vocal house, kreiran uz mnogo utjecaja disco i pop glazbe. Stvaranje hitova poput Uninvited, Heartbreak (Make Me A Dancer), Rain Down Love i Love On My Mind su postala svakodnevica Freemasonsa, koji od samog početka djelovanja (2004. godine) ne ostaju bez inspiracije. Česti nastupi na hrvatskom Jadranu još su jedan dokaz njihove popularnosti u našim krajevima, ali i kvalitete kada je u pitanju nastup uživo.
Podrška headlinerima službenog WLM Fest warm up partya biti će dokazana domaća postava – Omer, Marko Felinger, Rotek, Alek, Marc Times i Houseshakers, koji će do ranih jutarnjih satih zabavljati osječku publiku na dva floora u klubu Bastion.
START: 21.00h
PRETPRODAJA ULAZNICA (od 06.04.2010):
– 06.04.2010. (uskršnji popust) –> 60kn
– 07.04.2010. – 17.04.2010. –> 80kn
– 17.04.2010. (na dan eventa) –> 100kn
PRETPRODAJNA MJESTA:
Osijek: Cafe du Journal, CD Shop Dancing Bear (pothodnik) V.O.O.D.O.O. Underground Shop / Đakovo: Novi Radio / Valpovo: Masai / Vukovar: Caffe Bar Tao / Darda: Svik 90 / Našice: Bricks Pub
NAGRADNA IGRA: Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznicu za We Love Music with Freemasons. Pošalji mail sa svojim podacima na admin@brija.com i osvoji ulaznicu!
LINKOVI:
http://www.we-love-music.hr
http://www.myspace.com/welovemusicosijek
http://www.myspace.com/nightclubbastion