Browse By

FOTO: Odlični Freemasonsi za kraj After Beach Festivala u Papayi


Odlični Freemasonsi oduševili su zadnjeg dana After Beach Festivala u Papayi. U tri dana Festivala u Papayi su plesali i manekenka Adrijana Dejanović, modni dizajner Juraj Zigman, odbojkašica Vesna Jelić i mnogi drugi.
Atraktivan After Beach Festival jučer je završen nastupom britanskog DJ dvojca Freemasons. Tek s prvim znacima noći iza 21 sat Freemasonsi su završili jedan od najboljih glazbenih setova u Papayi ovog ljeta. Nižući najnovije hitove ali i stare rock evergreene rasplesanima su držali nekoliko tisuća ljudi željnih dobre zabave.
«Papaya je jedno od mjesta gdje unaprijed znate da Vas očekuje publika željna dobre energije. Ovaj će after bach party ostati dugo u mom sjećanju. Oduševljen sam i vraćam se i dogodine. « – ushićen je bio Russel Small iz Freemasonsa nakon nastupa.

FOTO: Odlični Freemasonsi za kraj After Beach Festivala u Papayi

U vrućim danima plešući u Papayi uživali su i manekenka Adrijana Dejanović, modni dizajner Juraj Zigman, poduzetnik Igor Oppenheim, odbojkašica Vesna Jelić, modni znalac Marko Grubnić i tisuće posjetitelja koliko ih je u tri dana Festivala prošlo kroz Papayu.
Program jubilarne desete sezone Papaye se nastavlja već ovog tjedna:
06.08. / Atomic Night / Nari & Milani
07. – 10.08. / Connect FG Festival / Eddie Halliwell / Nic Fanciulli / Bingo Players / NO_ID / AXWELL
Upravo će nastup člana mega popularne Swedish House Mafie Axwella koji je zakazan za petak 10. kolovoza biti vrhunac ovogodišnjeg partijanja u Papayi. Uz nastupe vodećih DJ-a svijeta od ovog ljeta Papaya svim posjtiteljima poklanja i scensko – plesni spektakl pet dana i večeri tjedno u izvedbi talijanskih performera. Jedinstvena scenografija i pokreti ostavljat će Vas bez daha, a glazbi i samom partiju daju jednu novu dimeziju. Vodimo Vas u svijet mašte, neopisive sreće i zadovoljstva prožetog snažnim emocijama.
Sve informacije kao i ulaznice za Festivale i programe kluba Papaya možete osigurati na web adresi www.papaya.com.hr. Klub Papaya otvoren je svakog dana 10 – 16 h Detox / 16 – 20 h After Beach Parties / 22 – 06 h Night Parties. .