Browse By

Discotheque Riva 2012: Luda zabava protresla Split!


Najveća, jedinstvena pozornica na otvorenom u Hrvatskoj, splitska Riva, ponovno se pokazala kao idealno mjesto za spektakularne zabave – treće izdanje Discotheque Rive, u glavnoj ulozi sa internacionalnim mega zvijezdama – Sebastianom Ingrossom i Davidom Moralesom privuklo je tisuće posjetitelja koji su se posve prepustili house ritmovima i čistom glazbenom – scenskom užitku u magičnoj atmosferi splitske šetnice.
Dobra „vibra“ osjećala se od početka, publika se zagrijavala uz neke od najboljih domaćih DJ-eva: Klox iz Splita, E-Base iz Zagreba, a atmosferu je dodatno „zahuktao“ također zagrebački DJ Active Line Six. Nešto prije ponoći Riva se „zatresla“, na binu je izašao jedan od najomiljenijih izvođača među hrvatskim partijanerima i pravi superstar DJ David Morales, koji je publiku prvo pozdravio, a onda odmah „zapalio“ svojim mega hitom „How would you feel“.
Uslijedile su same poznate stvari, poput svevremenskog „Needin’ U“, nakon čega je, na radost euforične publike, Morales nastavio svojim uigranim stilom. No vrhunac zabave je bio tek početak, u 2.30 na binu je izašao slavni Sebastian Ingrosso, član magičnog tria (uz Axwella i Steve Angela) koji čini najtraženiju svjetsku dance atrakciju i suvereno drži tron glazbene industrije: Swedish House Mafiu. Atmosfera je gorjela već satima, nastavilo se plesati uz obrade Swedish Huouse Mafie i Ingossove mega hitove, prava simbioza publike i izvođača, te euforija kako na bini tako i na najvećoj open air diskoteci na svijetu.
Osim fantastičnih izvođača, posjetitelji su uživali u odličnom ozvučenju i dosada neviđenom laser showu, koji je premašio sva dosadašnja izdanja Discotheque Rive; sve je bilo u ful koloru, upotpunjeno zelenom bojom karakterističnom za generalnog sponzora ove disko ludnice, Heinekena, najinternacionalnijeg piva na svijetu. Heineken se uvijek trudi biti blizu svojim potrošačima i osigurati im najbolja iskustva i trenutke za uživanje, a Discotheque Riva je jedan od njih.
Zabavi i „prazniku za uši i oči“ tu nije bio kraj; naime, organizatori su pripremili after party pa su se partijaneri nakon nastupa Ingrossa uputili u klub Imperium, u središtu gradske luke, koji plijeni impozantnim interijerom, i ima fantastičan pogled na Palaču i Rivu. Za nastavak zabave koja će se pamtiti ne samo kada izađe sunce, već i narednih mjeseci, pobrinula se ekipa DJ-a iz splitske izdavačke kuće Acilectro predvođena Pilleom.