Browse By

Foto: Freemasonsi zapalili Zagreb!

Britanski DJ dvojac Freemasons sinoćnjim je nezaboravnim tulumom u Zagreb donio dašak svjetskih glamuroznih partija. Najnoviji su hitovi iz njihove radionice oduševili i prelijepu Fani Stipković, pjaevača Jolu, skladatelja Peru Kozomaru, manekenke Iris Rajčić i Adrijanu Dejanović, odbojkašicu Vesnu Jelić I pjevačicu Giannu Apostolski.
Zagreb, 31. ožujka 2012. – Nezaboravan sinoćnji party u Mansionu pamtit će mnogi. Hitovi Freemasonsa oduševili su prepuni zagrebački klub.

PHOTO GALERIJA

 
“Zagreb je priredio nešto posebno. Energija publike prenijela se u potpunosti na mene i sviranje za njih bilo je pravo slatko zadovoljstvo. Mansion je klub poput velikih svjetskih klubova, oduševljen sam iznova.” – bio je ushićen nakon nastupa Russell Small.
Da znaju dobro plesati pokazale su I domaće zvijezde Fani Stipković, pjaevača Jolu, skladatelja Peru Kozomaru, manekenke Iris Rajčić I Adrijanu Dejanović, odbojkašicu Vesnu Jelić I pjevačicu Giannu Apostolski.
“Odlično sam se zabavila. Mansion je moj omiljeni zagrebački klub. Glazba vas vrlo lako ponese tako da sam se i sama dobro naplesala.” – priznala je prelijepa Fani Stipković.
Mansion nastavlja s nizom vrhunskih glazbenih gostovanja a već 04. svibnja očekuje nas nastup mlade DJ zvijezde Thomasa Golda, 14. travnja Papaya tour party, a u sklopu Kinky Malinky programa 25. svibnja gostuje DJ Hardwell.