Browse By

Faithless seli u Veliku dvoranu Doma sportova


Dallas Records i Mars koncerti obavještavaju sve fanove da je jutros sa prodajnih mjesta iscurila i posljednja ulaznica za veliki live nastup kultnih britanaca, grupe Faithless, u Maloj dvorani Doma sportova, te da se isti koncert  zbog velikog interesa  seli u Veliku dvoranu. Ova vijest sigurno će razveseliti brojne plesače koji po svoje ulaznice nisu stigli na vrijeme. Bez obzira na selidbu u Veliku dvoranu, upozoravamo sve obožavatelje da ipak požure po svoju kartu, jer je tempo prodaje posljednjih dana izrazito jak, te bi se vijest o rasprodanoj dvorani ubrzo mogla ponoviti. Ponovimo da se koncert održava u subotu, 19.03.
Predgrupa na koncertu Faithless u Velikoj dvorani Dom sportova biti će sjajni mladi electro projekt How Convinient. Njihov izvrsni najavni single “Crushing Ego’s since 1984” oduševio je pratitelje domaće klupske scene, a autorska kvaliteta, melodičnost i ples glavne su smjernice ovog zagrebačkog banda. Spomenuti single možete poslušati na linku:
http://homemadeelectronica.com/promo/How_Convinient_Crushing_Ego_s.mp3
Novost je i da koncert Faithlessa ima i svoj služebni after party u klubu Sirup, u kojem te večeri vrti dobro znani Stuart Geddes iz Londona. Ulaznica za njegov nastup je 50 kn, a za one koji se pojave u Sirupu s Faithless ulaznicom, upad je samo 30 kn.
Ulaznice za Faithless u prodaji su u Zagrebu u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Dirty old shopu, Rockmarku, u ostatku Hrvatske u svim Dallas music shopovima, te na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr.