Browse By

Diggarama slavi, stiže Tymon


5th Anniversary – Diggarama se vraća u Aquarius gdje će i proslaviti navršenih 5 godina rada (18.03.2011.). Ovoga puta glavni gost večeri je Tymon. – Australac poljskih korijena kojeg je hrvatska publika imala prilike prvi i jedini put čuti na Diggaraminom eventu 2009. godine.
Tymon će nas počastiti svojim tvrdim, brzim i žestokim industrijskim hardcore zvukom kojim para zvučnike i pokreće plesne podije najvećih festivala ovog žanra poput Thunderdome-a. Osim njega, doživljaj večeri će upotpuniti i domaće snage Diggarame: Mad As Hatter, Flame, te očevi Diggarama net-labela i organizacije – Blurix & DraCo.
Nakon više od desetljeća provedenih iza gramofona po underground partyima u Australiji, Tymon dovodi svoj jedinstven industrijski zvuk u Europu, te odmah staje iza pultova s istim ambicijama i žarom koji se mogu čuti i u njegovoj produkciji. 2006. godine otkriva ga “tata” hardcore zvuka – Lenny Dee. Tymon potpisuje ugovor za planetarno popularan i legendarni “Industrial Strength Records” što dovodi do njegovih brojnih izdanja koja danas u svojim setovima sviraju najveća imena hardcore scene. Njegova laka adaptacija na različite studijske uvjete rezultirala je raznim produkcijskim kolaboracijama s producentima kao što su: Broken Rules, Life:::Runs:::Red, Negative A, Waldhaus i drugima. Njegove trake mogu se naći na raznim globalnim kompilacijama kao što su: “Thunderdome”, “Masters Of Hardcore”, “Megarave” i “Neophyte Records”.