Browse By

Faithless groznica trese Hrvatsku!


Zagreb, ali i cijela Hrvatska nestrpljivo očekuju subotnji koncert britanskog Faithlessa. Apsolutna groznica zakuhala se u subotu na zagrebačkoj špici gdje se kroz cijeli centar provozao Faithless bus pun Faithless balona i petero sretnika koji će upoznati bend!
Kako je već najavljeno, predgrupa na koncertu Faithlessa u Velikoj dvorani Doma sportova biti će sjajni mladi electro projekt How Convinient. Njihov izvrsni najavni single “Crushing Ego’s since 1984” oduševio je pratitelje domaće klupske scene, a autorska kvaliteta, melodičnost i ples glavne su smjernice ovog zagrebačkog banda. How Convinient će započeti sa programom u Domu sportova točno u 20 sati, dok će Faithless zauzeti pozornicu točno u 21 sat.
Molimo sve fanove da zbog iznimno velike gužve koja se očekuje ,  dođu pred dvoranu na vrijeme. Ulaz u dvoranu otvara se od 19 sati.
Još jednom podsjećamo da je službeni after party u klubu Sirup gdje će muziku puštati Stuart Geddes iz Londona. Ulaznica za njegov nastup je 50 kn, a za sve one koji se pojave u Sirupu sa ulaznicom Faithlessa, upad je samo 30 kn.
Ukoliko još niste nabavili svoju kartu za subotnji koncert, požurite jer se očekuje da će koncert biti rasprodan.
Ulaznice za Faithless u prodaji su u Zagrebu u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Dirty old shopu, Rockmarku, u ostatku Hrvatske u svim Dallas music shopovima, te na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr.
I samo još jedna napomena, po preporuci Maxi Jazz-a iz grupe Faithless, na koncert ponesite plesne cipelice!