Browse By

Faith No More stižu na Exit!


Faith No More, jedan od najtraženijih bendova ikad na ovim prostorima, dolazi na Exit! Poslije 12 godina pauze, u veljači 2009. godine dogodilo se ono što su mnogi sanjali – Faith No More su se okupili i ubrzo krenuli na „The Second Coming“ turneju, a sada konačno dolaze i kod nas. Publika Exit festivala moći će čuti legendarne pjesme kao što su We Care a Lot, Epic, Easy, a nedjelja će definitivno biti još jedan Exit dan za pamćenje, jer tog dana veliki Faith No More izlaze na glavnu festivalsku pozornicu.
Ovaj čuveni kalifornijski bend vratit će dio rock povijesti u život na željno iščekivanom nastupu na glavnoj pozornici Exit festivala, zajedno sa “svetim gralom” punk rocka Bad Brains i britanskim indie rock bendom The Horrors. Dobitnici „MTV Video Awards“ 2009. Lollobrigida, slovenski bend Elvis Jackson, neuhvatljivi DJ Shadow i predivna Ms Dynamite pridružuju se listi već potvrđenih imena glavne festivalske pozornice među kojima su The Chemical Brothers, Mika, Placebo, Missy Elliott, Röyksopp, LCD Soundsystem, Pendulum Live i Crystal Castles.
Exit festival već godinama predstavlja četiri noći najboljeg Drum & Bass zvuka. After 2 program glavne pozornice uvrstit će vrhunske umjetnike suvremene scene uključujući DJ Zinc & Dynamite MC, DJ Friction & MC I.D., Breakage & Stamina MC, London Elektricity & MC Wrec, Foreign Beggars, DJ Randall & MC Moose, Mistajam & MC Majestic, Plastician, DJ Chef & MC Flowdan i South Rakkas Crew feat Serocee & Lady Chann.
I ako to nije dovoljno, Exit na svojih 25 pozornica predstavlja raznovrsan niz glazbenika. Na Fusion pozornici nastupit će hrvatski TBF, koji se pridružuje već najavljenim Does it Offend You Yeah?, Midnight Juggernauts, Jamaica, Antenat i The Bambi Molesters.
A za one koji vole malo tvrđi zvuk, Explosive Stage donosi najbolji hardcore i trash metal. Upravo potvrđeni Cathedral i Murder se pridružuju bendovima Behemoth, Suicidal Tendencies, The Exploited, Al & The Blackcats, Ex Deo, Decapitated, Inspector Cluso i mnogim drugim imenima.
Suba Stage predstavlja cijeli niz glazbenih pravaca i bendova iz cijelog svijeta kao što su Rui Da Silva, Cinnaman, Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, Juha, Papercutz, Stereo Addiction, The Gaslamp Killer, Too Young To Love i Trance Balkan Desorganisation.
Happynovisad stage u suradnji sa Resident Advisorom, ove godine nastavlja dovoditi potpuno drukčije, nove talente iz svijeta elektronske glazbe. Happynovisad predstavit će Warp Records imena, Hudson Mohawke, Clark live, Tim Exile live i Rustie, izbor sa čuvene bristolske scene među kojima su Joker, Pinch, Gemmy i MC Nomad, kao i imena francuske etikete Sound Pellegrino koju će predstavljati Brodinski, Sound Pellegrino Thermal Team i L-VIS 1990. Ispred Cluba Autonomic nastupit će D-Bridge, Instra:mental i MC:SP.
Elektrana Stage kao i uvijek, predstavlja najbolje od dolazećih elektronskih bendova. Ove godine tu su The Twelves, We Have Band, Tesla Boy, Sexy Sushi, Starsmith, Juvelen, Romantic Jurgen i mnogi drugi.
Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. srpnja održati na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih glazbenika na planetu, ali i posjetitelje sa svih kontinenata. Poznat po svojoj nevjerojatnoj atmosferi, jednoj od najboljih dance arena na svijetu, jedinstvenoj lokaciji, Exit će u svojom novom desetljeću ponuditi publici najuzbudljiviji ljetni provod i nezaboravne nastupe više od 600 izvođača na preko 20 festivalskih pozornica.

Ulaznice za jedanaesti Exit

Ulaznice za Exit festival mogu se kupiti po promotivnoj cijeni od 547 kn
odnosno 732 kn za paket (ulaznica + kamp + prijevoz) na sljedećim prodajnim mjestima:
Dallas Music shop, Masarykova 6, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
V.O.O.D.O.O. Underground, Vrt Jagode Truhelke 3, Osijek
Dallas Music shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music shop, Ivana Kukuljevića 20, Varaždin
Cijena kampa je 185 kn.
Cijena ulaznica u redovnoj prodaji iznosit će 873 kn odnosno 1.058 kn za paket.

2 thoughts on “Faith No More stižu na Exit!”

Comments are closed.