Browse By

Back 2 Rave u Labinu


Back 2 Rave ime je eventa elektronske glazbe koji će se održati u subotu, 10. travnja 2010. godine u Clubu 21 u Labinu, a nastupiti će poznati «technist» Petar Dundov iz Zagreba, «tranceist» Seraphim Codex – pobjednik hrvatskog Heineken Thirst Studia 2006. godine iz Bjelovara, te mladi «minimalist» Dj Zero iz Zagreba.
Od domaćih dj-a nastupiti će dvojac Andrej & Dropi zajedno sa mladim producentom Mo Funkom koji već sada iza sebe ima zapaženih izdanja na renomiranim etiketama elektronske glazbe.

U prostorijama “KuC”-a Lamparna moći ćete pogledati Latinicu o “Techno glazba i Rave pokret” iz 1995. godine u kojoj je gostovao i naš gost Petar Dundov pod imenom Petar Unreal. Moći ćete također pogledati dvadesetominutni prilog o “UNDER CITY RAVE-u“, prvom rave-u u Hrvata koji se održao 1993. godine u nuklearnom skloništu bivšeg predsjednika Tita u podzemlju grada Zagreba, a okupilo se oko 3000 ljudi. Ekipa MTV-a zabilježila je sve kamerom a prilog se mogao vidjeti u emisiji PEPSI Dj Mag na Hrvatskoj televiziji. Party i projekcije započinju u 22 sata, a ulaz iznosi 30 kuna.

Zašto Back 2 Rave? Baš zato što se u prošlom stoljeću u KUC-u Lamparna «rejvalo» na eventima koji su se zvali COALMINE Rave a na njima se okupljalo više tisuća mladih iz cijele Hrvatske i Europe.
Želja nam je bila podsjetiti se na te stare dane stoga smo izabrali dj-e koji mogu vratiti duh toga vremena. Želja nam je publici prezentirati audio-vizualni događaj kakav još nije viđen u novootvorenom Clubu 21 u Labinu.
Event započinje u 22 sata, a ulaznica iznosi 30 kuna.