Browse By

Exit vas vodi na Hartera festival u Rijeku

Najbržim članovima svoje virtualne zajednice na adresi MyExit.org, Exit festival pokloniti će ulaznice za glazbeni festival Hartera u Rijeci. Prvih 20 članova MyExita koji se u petak, 5. lipnja od 12 sati (podne) jave mailom na adresu webmaster@myexit.org dobijaju ulaznicu za ovogodišnje izdanje Hartere.
Sve što članovi trebaju napraviti jest u mail kopirati link na svojoj MyExit stranici, nakon čega će biti obaviješteni kako da preuzmu ulaznice.
Hartera festival održati će se 12. i 13. lipnja u bivšoj Tvornici papira u Rijeci i to sa najboljom listom izvođača do sada: Klaxons, Royksopp, Sasha, Simian Mobile Disco (DJ set), Adam Freeland, Boys Noize, Laibach, Alex Metric…
Hartera nudi raznovrsne pakete smeštaja u suradnji sa svojim partnerima – Adriatica.net i Liburnija Riviera Hotelima. Svim posjetiteljima Hartere pruža se mogućnost smještaja u festivalskom kampu, hostelu i tri opatijska hotela – Villa Amalia, Residenz i Belvedere.
Kamp se nalazi u sklopu festivala, u zaštićenoj bivšoj tvorničkoj hali. Kamp se otvora od 14 sati 11. lipnja 2009 i traje tri dana.
Za više informacija o smještaju, posetiocima na raspolaganju stoji mail adresa: accommodation@hartera.com.
Više o Harteri možete pročitati na službenoj MySpace stranici festivala: www.myspace.com/harterafest.