Browse By

EXIT pokreće zimski festival na olimpijskoj Jahorini!

Velika Exit festivalska obitelj od sljedeće godine imat će još jednog člana! Nakon što je 2014. pokrenut Sea Dance na Jazu pa godinu poslije i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival koji će se održati od 15. do 18. ožujka iduće godine na olimpijskoj Jahorini!

Program festivala bit će koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korištena i za izuzetno uspješni Sea Star festival u Istri. Prvog dana festival će imati večernji party zagrijavanja, a sljedeća dva bi bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezerviran za dnevnu završnu žurku. Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, bit će priopćeni uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cijenama bit će dostupne i prije početka zimske sezone.
Glazbeni festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom svijeta, a samo u Europi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja. EXIT tim u suradnji s Olimpijskim centrom “Jahorina” planira smjestiti novi festival u relativno kratkom roku među najznačajnije zimske glazbene festivale na kontinentu.

Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizira EXIT tim, čime se nastavlja povezivanje regije kao osnova društvene misije EXIT festivala, ali i dalje pozicioniranje regije Jugoistočne Europe kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svjetskim okvirima. Baš kao što je EXIT 2001. godine bio prvo masovno okupljanje mladih u regiji nakon sukoba iz devedesetih, tako i danas svi događaji u produkciji EXIT tima okupljaju ljude iz svih krajeva regije, što posjetiteljima iz ostalih dijelova svijeta daje veoma posebnu atmosferu, onu koju su pojedini svjetski mediji nazvali “EXIT magijom”.
Također, uz nove zemlje regije i promocije ovdašnjih destinacija u svijetu, EXIT tim nastavlja razvijati i cjelogodišnje, 365-dnevno iskustvo u kojem svake godine nudi sve više događaja i festivalskih dana. I ove godine, u prvom, promotivnom valu prodaje ulaznica za EXIT festival bit će dostupne ulaznice i za ostale festivale, i to po prvim, promotivnim cijenama, kako pojedinačno, tako i u paketu s uštedama koje će ići i do 80%!