Browse By

Exit matematika: 4 + 1 = 4

Bez društva nema provoda, to svi znamo. Okupite svoju ekipu, odigrajte igru 4+1 i izaberite sretnika među vama, jer od 26. travnja do 31. svibnja, na svake četiri kupljene ulaznice Exit poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, cijelo društvo dobiva besplatan smještaj u Exitovom glazbenom kampu!
S dolaskom sunca kreće sanjarenje o vrućim ljetnim danima i sjećanje na nezaboravni provod prošlog ljeta. Bilo da se ponovno okupljate i pravite planove za povratak na tvrđavu ili po prvi put, s osjećajem pozitivne treme u stomaku, planirate odlazak na „onaj“ Exit, znate što želite. U periodu od 26. travnja do 31. svibnja imate slobodu javiti prijatelju iz inozemstva da ga čekate s besplatnom ulaznicom ili da, kao od šale, pomognete neodlučnom frendu odlučiti gdje će za praznike. Na zahtjev ljubitelja Exit Festivala ponovno je aktivna ponuda 4+1 jer i Exit čini jedna ekipa, ista kao vaša!
Kako bi ovo bilo stvarno najbolje ljeto do sada, svakom društvu i svim ekipama je osiguran besplatan boravak u Exit kampu, mjestu koje će biti centar svijeta tijekom trajanja festivala! Naspavajte se dobro prije nego što krenete jer će vam sigurno biti mnogo zanimljivije na cjelodnevnim partyjima na Exit plaži, nego u šatoru u hladovini topola. Mladi ljudi iz više od pedeset zemalja svijeta žele upoznati vas i našu zemlju pa ćete imati priliku pokazati se kao pravi ambasadori Exita i regije, ali i saznati nešto novo i steći nove prijatelje.
Svi posjetitelji festivala su pozvani sudjelovati u akciji 4+1, koja se odnosi samo na petodnevne festivalske ulaznice koji su u prodaji po trenutno aktualnoj cijeni. Festivalske ulaznice za EXIT u okviru akcije 4+1 su dostupne na svim pretprodajnim mjestima.
Ovogodišnji Exit obilježit će nastupi Thoma Yorka s grupom Atoms for Peace, britanske indie zvijezde Bloc Party, bitka repera Snoop Dogga s reggae lavom Snoop Lionom, CeeLo Green će osvojiti srca publike, a Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills, Seth Troxler i Dubfire će s njom dočekati zoru na Dance Areni.
U iščekivanju 14. izdanja festivala, podsjetite se kako je bilo prošle godine na EXIT-u:
http://www.youtube.com/watch?v=61910xYKDdE