Browse By

Exit Festival i novaljski klub Papaya najavljuju veliki turistički projekt Get Exited

exit
Dvije najznačajnie ljetne destinacije za mlade u Europi Exit festival i novaljski klub Papaya zajedničkim snagama pokreću projekt GET EXITED – novi turistički proizvod za svjetsko tržište. Projektom GET EXITED po prvi se puta uspostavlja regionalna suradnja najznačajnijih glazbeno-turističkih destinacija festivala Exit i kluba Papaya, ali i nekoliko drugih destinacija, koje će zajedno ponuditi orginalan i novi vid turizma i zabave svjetskom tržištu.
getexited
Zajedničkom ponudom i promocijom cilj je privući nove turiste kako iz Europskih zemalja, tako i iz cijelog svijeta. Za ljeto 2010. formirat će se zajednički turistički aranžman koji će obuhvaćati uz Exit i Papayu gradove Dubrovnik, Beograd, Bihać, ali i brojne druge prostore jugoistočne Europe.
BBC, CNN, New York Times, MTV, samo su neki od tisuću medija iz cijelog svijeta koji su kroz godine pratili Festivalska izdanja Exita i Papaye. Od ove jeseni projekt GET EXITED bit će predstavljen na turističkim sajmovima u Londonu, Berlinu, Parizu, Barceloni, ali i na najvećoj svjetskoj glazbenoj konferenciji u Miamiju u proljeće 2010. godine.
Exit festival prepoznat je kao jedan od najznačajnijih svjetskih festivala prema brojnim medijima kao što su CNN, New York Times, Guardian, Times, MTV, BBC, a što je najvažnije i sama ga je publika prije dvije godine proglasila najboljim europskim festivalom! Svake godine Exit posjeti preko 30.000 turista iz cijelog svijeta. Među brojnim izvođačima na Exit-u su nastupali Madonna, Red Hot Chilli Peppers, The Prodigy, Moloko, Lily Allen, Lauren Hill i brojni drugi.
exit1a
Klub Papaya najbolji open air klub plesne glazbe u Europi, već godinama privlači turiste iz preko 50 različitih zemalja svijeta. Tijekom prošlog ljeta Papayu je posjetilo više od 100.000 gostiju iz cijelog svijeta. Upravo zahvaljujući ponudi kluba Papaya novaljska plaža Zrće među mladim gostima iz cijeloga svijeta postala je sinonim za vrhunsku zabavi i nezaboravan glazbeni užitak, a samo ovog ljeta u Papayi su gostovali najtraženiji DJ današnjice Tiesto, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren i drugi.
Exit i Papaya dijele istu ciljnu skupinu gostiju i glazbenu orijentaciju, a kroz ovaj će projekt postat nosioci „turističkih aranžmana“ usmjerenih ka privlačenju mladih iz cijelog svijeta. Cilj zajedničke suradnje je pozicioniranje regije kao najprivlačnije svjetske omladinske destinacije – prepoznate kao prijestolnica kulture, zabave, druženja i adrenalinskog sporta. Glavne smjernice nove suradnje ponuda je vrhunskih glazbenih spektakala, zbližavanje mladih kroz kulturu, sport, promicanje ljudskih vrijednosti i humanitarnih aspekata.
Ugovor koji su klub Papaya i Exit tim potpisali u Rovinju uključuje sedam područja suradnje: turizam za mlade, internacionalna promocija, regionalno zbližavanje mladih, kulturna razmjena, glazba i zabava, festivali, humanitarni aspekt i isticanje ljudskih vrijednosti. Povezivanje s najvećim europskim studentskim udrugama i dovođenje intelektualne elite u regiju koji će kroz sport, kulturu, glazbu i zabavu upoznati i razmijeniti iskustva kroz prvi regionalni turistički proizvod za mlade bit će jedan od aspekata suradnje.
Organizatori projekta GET EXITED prvi događaj u ljetu 2010. godine najavljuju za razdoblje od 01. – 07. srpnja kada će u novaljskom klubu Papaya gostovati izvođači koji su proteklih godina nastupali na Exit festivalu.
Više o Exit-u možete pronaći na web stranicama http://www.exitfest.org/
http://www.exittrip.org/ , dok se informacije o klubu Papaya nalaze na službenim klupskim stranicama http://www.papaya.com.hr.