Browse By

Eros 4 you party zagrijavanja izludio Shamballine goste!


Najuzbudljiviji event u Hrvata – Eros 4 you, ove je godine otišao korak dalje, pa je sinoć, tjedan dana prije otvorenja sajma na Zagrebačkom velesajmu, pod pokroviteljstvom radija Hit fm u klubu Shamballa održan vrući party zagrijavanja.
Shamballa ove godine odlučno radi na prepoznatljivosti po posebnosti svojih sadržaja, stoga ni ne čudi činjenica da je Eros 4 you održan baš tamo.

PHOTO GALERIJA

Zapaljena publika predvođena muškom populacijom u ekstazi je bila čitavu noć! Pred njihovim su se očima cijelu noć izmjenjivale striptizete i s-factor plesačice čiji je nastup upotpunjen nešto „nježnijim“ nastupom Shamballinih plesačica, a hostese obučene u medicinske sestre dobro su se pobrinule da nijednom gostu ništa ne zafali.
Ipak, vrhunac večeri popraćen vriskom izazvao je nastup hrvatske pornozvijezde Alexe Wild i stripera Marca Fabrizia koji su intimu spavaćih soba uvjerljivo dočarali na klupskoj pozornici.
Za odličnu glazbu pobrinuli su se Shamballini residenti Joe 2 Shine i Marc Bucca a među gostima smo ponovo mogli vidjeti i mnogo poznatih lica…