Browse By

Eric Prydz još jednom rasplesao Tuborg Green Beat

eric prydz
Gotovo četiri tisuće rasplesanih posjetitelja sinoć je ovacijama pozdravilo početak svirke tvorca velikih klupskih hitova „Call on Me”, „Proper Education” i „Pjanoo”, a oduševljenje u Papayi nisu smirile ni prve zrake sunca.
Eric Prydz, prošlogodišnji nositelj Tuborg Green Beata, zbog izuzetnog je interesa publike ponovio  gostovanje u klubu Papaya, ali ipak nije odgovorio na veliko pitanje. Naime, nakon njegovog prošlogodišnjeg nastupa  na Tuborg Green Beatu dugo se raspravljalo o DJ setu s kojim se predstavio publici na Zrću. Uglavnom, dilema je bila čiji je nastup bolji, Tiestov ili Prydzov? No, iako smo svi još pod dojmom  nedavnog Tiestovog nastupa u Papayi, reakcije na Prydzov DJ set bile su fantastične.
Štoviše, gotovo četiri tisuće rasplesanih posjetitelja sinoć je ovacijama  pozdravilo početak svirke tvorca velikih klupskih hitova „Call on Me“, „Proper Education” i „Pjanoo“, a oduševljenje nisu smirile ni prve zrake sunca.
Uglavnom, da bi se razriješila ta dilema možda bi Prydza i Tiesta trebalo dovesti na sljedeći Tuborg Green Beat, pa da se stvar sredi velikim DJ dvobojom.
Uz vrhunsku glazbu, atraktivne go-go plesačice i Tuborg  najluđa zabava ovog ljeta ide dalje, a na Tuborg Green Beatu u klubu Papaya danas i sutra još nas očekuju:
14.08. –  Mark Knight & Dirty South
15.08. –  Pete Tong