Browse By

EMI producentska škola: Besplatan prijevoz za polaznike iz Rijeke


EMI edukacija za glazbene producente ove godine organizira potpuno besplatan prijevoz za polaznike iz Rijeke na edukaciju u Zagreb u trajanju od 6 mjeseci. Potreban je minimalni broj od 5 polaznika da bi se prijevoz realizirao.
Napominjemo da svi polaznici ove godine dobivaju M-Audio kontroler, KeyRig 49. Upiši se na edukaciju, nauči stvarati glazbu na vrhunskim sofverima kao što su Cubase, Logic i Ableton. Upisi traju još mjesec dana!

O EMI edukaciji
U velikom broju, na tržištu prisutnih hardvera i softvera za glazbenu produkciju lako se izgubiti u pronalaženju zvuka koji bi najbolje opisao kreativnost koju svi nosimo u sebi. Osnovni cilj EMI kreativne edukacije za glazbene producente je pružiti pomoć polaznicima u pronalasku dobrog zvuka te kako učiniti da dobar zvuk postane još bolji kroz kvalitetno tehničko znanje.
Za dobivanje EMI Diplome polaznici polažu završni ispit za koji EMI postavlja vrlo visoke kriterije te se prati rad polaznika tijekom 6 mjeseci edukacije. EMI se trudi edukaciju dovesti na razinu upisa u radnu knjižicu te će svi prijašnji i budući polaznici biti uključeni u taj stupanj realizacije.
Zašto odabrati EMI edukaciju?

  • EMI program edukacije temelji se na glazbenoj produkciji općenito svih glazbenih pravaca, te je prilagođen svim uzrastima.
  • EMI pruža kvalitetni program edukacije, u pravilno raspoređenom odnosu između teorije i praktične nastave te je kombinacija glazbene produkcije i audio inžinjeringa.
  • EMI pomaže polaznicima u budućem ulaganju u tehničku opremu za glazbenu produkciju te ih osposobljava da sami donose odluke kako pravilno uložiti i raspodijeliti sredstva u skladu s mogućnostima.
  • EMI predavači su 24 sata na usluzi polaznicima, kako za vrijeme edukacije, tako i nakon završetka edukacije te im pomažu u što boljem napretku u glazbenoj karijeri.
  • EMI prati svoje polaznike, što znači da nakon edukacije polaznici povremeno budu pozvani u školu kako bi prezentirali svoje radove i dobili dodatne savjete kako učiniti rad još boljim.
  • EMI svake godine poziva na edukaciju goste predavače s domaće i inozemne glazbene scene koji prenose svoja glazbena iskustva na polaznike.
  • EMI polaznici svojim zadovoljstvom svjedoče o kvaliteti edukacije te će EMI ustrajati u što boljem i kvalitetnijem napretku u korist naših polaznika kojima želimo uspješnu glazbenu karijeru.

Više informacijana www.emi.com.hr