Browse By

Echo Festival 2012. u Makarskoj – nova zvijezda na ljetnoj festivalskoj listi

3 dana / preko 30 izvođača / 2 stagea / 16 sati glazbe dnevno / festivalska ulaznica 180 kuna. ‘Echo Festival je novi  festival elektronske glazbe koji na prekrasnu makarsku plažu dovodi neka od najsvježijih i najboljih imena europske house, tech i bass scene. Tokom tri dana, na dva stagea, od 22. do 24. lipnja, uz najniže festivalske cijene postavlja Makarsku u sam vrh hrvatske festivalske ljetne ponude.’

Hrvatska obala proteklih je godina postala nezaobilazna ljetna destinacija za ljubitelje elektronske glazbe, a dugoj festivalskoj listi idući se tjedan pridružuje još jedan član – Echo Festival – 1. underground festival elektronske glazbe u Makarskoj.
Smješten na jednoj od najljepših i najzabavnijih makarskih plaža, kojom dominira Buba Beach Bar, Echo Festival će tokom tri dana trajanja, od 22. do 24. lipnja, predstaviti najsvježija imena europske house, tech i bass scene poput Inxeca, Drooga, Korelessa, Midlanda, Pariaha i mnogih drugih. Uz bok ovim izvođačima nastupit će i domaće klupske snage: CFSN DJs, Petar Dundov, Pete Dux, Underground Control Crew i Toni Juranović.
Na tromeđi između čistog mora, borove šume i pogleda na impozantnu planinu Biokovo, Echo plaža pruža svakodnevno 16 sati glazbe (od podne do 5 ujutro) na dvije festivalske bine; jedna u sjeni borova uz Beach Bar Bubu i druga na žalu, tik uz more. Mješavina funka, soula, hip hopa i reggaea savršeno će pristajati popodnevnom izležavanju na plaži, dok će plesniji zvukovi housea, techa i bassa rasplesati posjetitelje kroz noć do jutarnjih sati.
Ono što čini Echo Festival drugačijim od ostalih ljetnih događanja jest odmak od komercijalnog zvuka i fokus na kvalitetnim izvođačima čije vrijeme tek dolazi te prijateljska i intimna atmosfera festivala koji garantiraju da će ovo biti od najuzbudljivijih događanja ovog ljeta.
Sa cijenom ulaznica od samo 75 kuna na dan i festivalskom ulaznicom od 180 kuna za tri dana, Echo Festival je daleko više od svih izašao u susret domaćoj publici. Cijene smeštaja su isto tako prihvatljive: kamp u hladu i na 100 metara od festivalske plaže stoji oko 75 kuna i uključuje sve pogodnosti koje se mogu očekivati od prvoklasnog kampa. Apartmani su svi dovoljno blizu da nije potreban prijevoz i u prosjeku su 150 kuna po osobi, po noćenju. Kao veliki turistički centar Makarska nudi i niz drugih vrsta smještaja kao što su hoteli, hosteli, bungalovi.
Pored glazbenog elementa, Echo Festival uključuje cjelodnevni bungee jump te niz vodenih sportova; jet-ski, tubing i para-sailing. Na samo 15 minuta šetnje od centra Makarske Echo Festival pruža posjetiteljima i jedinstven doživljaj jednog od najljepših gradova na obali prije samog vrhunca sezone.
Ne propustite prvi val Echo Festivala!
Lista izvođača:
DJ and Sound Stage:
Inxec / Droog / Cozzy D / Lee Brinx / Alexis Raphael / Max Chapman / Doubting Thomas LIVE/ Jonny Cade / Mandy Jordan / Terrik Mode / Mike Gill / Jenkyns
Simply Stage:
Koreless / Midland / Pariah / S.P.Y / Lenzman / SpectraSoul / Deadboy / Hackman / Klic
Pedestrien / Bailey / Ant TC1 / Zero T / Tes La Rok / Von D

…i mnogi drugi.