Browse By

Dvodnevni spektakl 'Ritam mladosti' događaj godine u Zagrebu


TBF, Neno Belan & Fiumes, Marijan Ban & Diktatori, Lana Jurčević, Dječaci, Bolesna Braća, Šaka Zulu i Radio Luksemburg na poklon Zagrebu. Sportsko glazbeni spektakl zainteresirao Hrvatsku. Dvodnevni sportsko zabavni spektakl koji 15. i 16. lipnja održava na Trgu Bana Josipa Jelačića predstavlja nove potvrde izvođača.
Vodeća regionalna Agencija za mlade Collegium putovanja i internet portal Index.hr gradu Zagrebu za kraj školske godine poklanjaju nastupe glazbenika TBF, Neno Belan & Fiumes, Marijan Ban & Diktatori, Lana Jurčević, Dječaci, Bolesna braća, Šaka Zulu i Radio Luksemburg. Oni će uz već potvrđene LET 3, Franku Batelić i Connect zabavljati Zagrepčane i njihove goste na posljednji dan škole petak, te u subotu na Studentski dan grada Zagreba. RITAM MLADOSTI biti će ujedno i proslava desetog rođendana internet portala Index.hr.
RITAM MLADOSTI poklon je gradu Zagrebu, pa su tako sva događanja besplatna za sve posjetitelje. Oni će imati priliku naučiti i osnove break dancea uz nastupe najboljih break dance skupina, uključujući i nastupš Atomic Dance Factory. Ljubitelje košarke razveselit će turnir u košarci 3na3 , te natjecanje u zakucavanju i tricama. Nogometaši će doći na svoje u nogometnom kutku a najbolji će osvojiti i vrijedne nagrade.
Fitness experience, BMX Demo Show, Knock Out Expirience, T Shirt Design, Stand Up Comedy samo su neki od sadržaja koji će na dva dana okupirati glavni zagrebački trg. Tisuće mladih ljudi s nestrpljenjem očekuje ovaj spektakl koji je prošle godine u Ljubljani okupio čak 40 00 posjetitelja.