Browse By

Doček novog proljeća uz Yoga Jam u Ack Medika


Proslava dolaska proljeća nova je prilika za druženje s Yoga Jam kolektivom koje će se održati 20. ožujka u Ack Medika u organizaciji udruge Umjeće življenja. Odličnu zabavu garantira bogati program- radionice bubnjanja, tribal dance-a, aikida i break dance-a. Glazbeni program bit će obogaćen performansima capoeire, plesa na svili i body painting-a.
Za veselu glazbenu atmosferu pobrinut će se DJ M.I.L.E., DJ RooSee i DJ Pila, didgeridoo skupina Tribal Jam, bend Mangora te Čipkice. Vrhunac večeri bit će doček proljetnog ekvinocija uz zvukove gongova.
Proljetni ekvinocij kao vrijeme savršene ravnoteže svjetlosti i tame, uz buđenje prirode nagovještava prevlast svjetlosti. Ovo je doba koji mnogi slave kao doba preporoda, fizičkog i duhovnog. Stoga dođite i proslavite s nama život koji je u vama i oko vas.
Pridružite nam se u energetskom koktelu moćnih ritmova, inspirativnih performansa i radionica, ukusnih palačinki i smiješnih sendviča u prostorima Medike gdje se osjeća duh novih inicijativa i želja za podizanjem kulture grada Zagreba na razine koje zaslužuje.
Radionice bubnjanja, tribal dance-a, aikida i break dance-a su na programu od 17 do 20 h. Nakon toga slijedi glazbeni dio uz performanse capoeire, plesa na svili i body painting-a. Ritmove daju DJ M.I.L.E., DJ RooSee (Sleepwalkingz Crew, Bugarska) i DJ Pila (Ministarstvo psihodelije), uz beat bubnjeva i didgeridoo-ove ekipe Tribal Jam-a. U stavljanju naglaska na ritam, ples i dobru zabavu pomoći će nam Mangora uz svoj dinamični rock funk fusion. Ženski vokalni ansambl Čipkice također će upriličiti zanimljivu atmosferu kluba.
Proljetni ekvinocij ćemo dočekati u ponoć uz fascinirajući zvuk gongova i otpratiti vas doma odmorne i energizirane bez mirisa dima i mamurluka.
Yoga Jam je volonterski projekt koji je već zaživio na međunarodnoj razini, a ovo će biti treći po redu u našem gradu. Val entuzijazma zanimljivih ljudi se pokrenuo – budite dio njega!
Pozivamo vas da dođete već na sam početak programa u 17 sati. Ulaznice će se moći kupiti na blagajni kluba po cijeni od 20 kuna.