Browse By

Doček Nove godine u Osijeku i okolici

Zanimljivih novogodišnjih događanja neće faliti ni u Osijeku, gdje će se na nekoliko mjesta moći odlično zabaviti uz ritmove elektroničke glazbe. Sve Slavonke i Slavonci koji još uvijek nisu odlučili gdje dočekati slijedeću godinu imaju priliku informirati se o najboljim događanjima u slijedećih nekoliko redaka.
NOVA GODINA U KLUBU TUFNA, OSIJEK
Doček nove, 2009. godine u klubu Tufna biti će prava poslastica vrlo uspješne godine, pogotovo kada je riječ o elektroničkom dijelu programa – Basement flooru, koji dolazi u novom, mračnijem izdanju! Preuređeni podrumski floor dobiva novo ime i imidž – Fetish floor. Za Vas na Fetish flooru glazbu puštaju glavni odgovorni elektroničari u Tufni, koji su cijelu godinu uspješno zadržavali publiku do ranih jutarnjih sati:  Marko Felinger, Young Miller, Daniel E i Danny.
Glavni floor u prizemlju ostaje u standardnom popularnom Trash izdanju, gdje su za glazbu glavni odgovorni Meksla i Shele, koji će dati sve od sebe kako bi zabavili cijenjene goste.
U Cijenu su uračunate neograničene količine pića i švedski stol, te poseban elektronički program u preuređenom podrumu. (200 kn / Informacije i rezervacije na broj telefona: 098 598 787)
NOVOGODIŠNJA RETROMANIA U ŽELJI
Uplovite u Novogodišnju retromaniju u Domu Željezničara. Uz bogatstvo pića i hrane, svima znani DJ Omer kao glazbeni majstor, garancija je dobre zabave.  Uz standardni DJ posao, DJ Omer biti će ujedno i VJ, gdje će po prvi puta odraditi ALLNIGHT DVJ set (puštanje glazbe uz projekciju video spotova). Slušati će se najveći hitovi iz razdoblja 70-tih, 80-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća. Osim zanimljive ponude glazbe, Retromania vam nudi i catering, fruit i snack bar, povoljnu cijenu pića te retro zabavu – flipere s keksićima! (100 kn / Pretprodaja: CD Shop Dancing Bear)
BIG MAMA NYE 2008 @ BIG BEN
Fuzija breakbeat, funk, house i electro zvuka u poznatom Big Benu u osječkoj Tvrđi. Za Vas nastupa Big Mama kolektiv: Loki Masa, Umbo, Pips, D’Gelipters i Paavle. Cijelu noć DJe prati Balatz iz Dogo Argentina na kongama. Uključeno piće dobrodošlice i ponoćni šampanjac, video projekcije, dodani light system i extra pojačan sound system. Cijena pića je organizirana po povoljnim novogodišnjim cijenama. (150 kn / rezervacije na 091 782 5667 ili na bigmamasession@gmail.com).
NEW YEARS EVE @ SAN FRANCISCO COFFEE HOUSE

Funky house, disco house, te zvukovi 80-tih i 90-tih glavni su atributi ovog dočeka Nove godine. Zabavljači iza pulta su Sly i Vedran K. U cijenu ulaznice uračunat je otvoreni šank + food bar. (250kn / rezervacije na 0915037979 ili na slycro@gmail.com)
NEW YEAR’S EVE – BEHIND THE CLOSED DOOR @ URBAN CLUB, VALPOVO
Popularni valpovački Urban Club priređuje veliku zabavu za Silvestrovo, uz tri afirmirana imena: Greys, Ivan Rajković i Sheepatz. Stilske raznovrsnosti neće nimalo faliti, budući da ćete od spomenutih imena imati priliku čuti nekoliko elektroničkih smjerova: trance, electro, breakbeat, funk i techno. Specifičnost ovog dočeka Nove godine jest činjenica da se ovaj party održava doslovno iza zaključanih vrata. (50 kn za članove kluba, 60 kn za ostale / rezervacije na 091 9500 533 ili na wego@urbanclub.hr)