Browse By

Doček Nove godine u klubu Aquarius


Pripreme za “najluđu večer u godini” u punom su jeku, a klub Aquarius je definitivno “the place to be” u iščekivanju nove, 2013. godine! Ovoga puta, klub Aquarius i “Reunion” program s ponosom predstavljaju prošireni, posebni Novogodišnje party na 2 različita floora koji će svakog poklonika plesne elektronske glazbe i više nego zadovoljiti zvukom.
Ovom prilikom će se u klubu Aquarius okupiti ponajbolja imena domaće elektronske scene, ali ovoga puta uz njih će ekskluzivno nastupiti i gošća večeri, princeza engleske elektronske scene i mezimica plesnih podija širom Europe i svijeta – Miss Mavrik!
Samo “najbolje od najboljeg” – zajednički je moto kluba Aquarius i organizatora “Reunion” programa, pa stoga na Silvestrovo nude upravo to. Na već spomenuta 2 floora ljubazno će Vas i u manirima najboljih domaćina dočekati predstavnici ponajvećih hrvatskih klupskih programa: Perfection, Kraljevstvo, Hardwork, Body&Soul, Stereo Studio, F-Scope, Olds School, Liquid i Rave’N’Roll.
Na glavnom flooru, Vaša domaćica biti će ujedno i glavna gošća tj. headliner večeri – Miss Mavrik od koje s nestrpljenjem očekujemo “čaroliju” koju unosi u svoje DJ-setove ispunjene progressive i tech-house zvukovima. Domaća podrška na glavnom flooru biti će joj i velikani domaće elektronske scene: Cet, Mr. DJ Dario, Mary i Zoky koji će čvrstim i energičnim setovima biti zaduženi pružiti vam užitak od početka večeri pa sve do jutarnjeg rastanka.
Na malom flooru očekuje Vas već provjerena house ekipa koju tvore: Frx, Tom, Martyn Negro, E-Base, Alen & Active Line Six. Ovi momci će Vas uveseljavati s nešto više vokalnih produkcija…
Prava glazbena retrospektiva je na pomolu, baš kao i kombinacija najboljih elektronskih stilova! Vrlo je rijetka prilika čuti i vidjeti ovakvu ekipu na jednom mjestu, pogotovo uz ekskluzivno strano gostovanje, stoga ne propustite ovu glazbenu poslasticu. Dođite i s nama proslavite ulazak u 2013.godinu na partiju za pamćenje – REUNION u AQUARIUSU!
Cijena karte: 100 kn u pretprodaji
Pretprodajna mjesta: Transport Footwear trgovine (Importanne, City Center One, Gajeva 10), blagajna kluba Aquarius, te sustav Eventim (www.eventim.hr)
CIJENA KARTE UKLJUČUJE I BOGATI ŠVEDSKI STOL S VOĆNIM BAROM!