Browse By

DJ2MJR

Team 2M jr. osnovao je dvojac DJ-a, Meho jr. i DJ Mary. Oboje su rođeni 1963. godine, što ih svrstava u DJ-e koji su među prvima započeli svirati elektronsku glazbu. Prvi počeci bili su davne 1982. godine kada su radili kao komercijalni DJ-i u tada vrlo poznatim disco klubovima Rijeke i okolice, predstavljajući publici “The new style”.
Krajem 80-ih sve više i više su pratili, a naposljetku i sami zasvirali elektronsku glazbu, house i techno. Početkom `90. god. svatko je krenuo svojim putem: jedan je potražio svoju priliku u Italiji radeći kao DMC član. Drugi je krenuo put Njemačke, postavši također DMC članom, ali i članom “Pool Position-a”, “Top Trax-a” i “Dance Net-a”.
Ime: DJ2MJR
Datum rođenja:
Zemlja: Hrvatska
Žanr: Techno
Izdavačka kuća:
Web stranica: http://www.dj2mjr.com/
Susrevši se ponovo krajem `90. god., te razmjenivši iskustva, započeli su suradnju pod imenom Team DJ 2M jr. Prvo svoje izdanje ostvarili su sa dvije pjesme na TST-u, labelu Manfreda Pachla I Agofobija. Danas, Meho jr. podučava mlade prvim koracima DJ-stva, osnovama mixanja i produkcije.
Tako je nastalo prijateljstvo s Nives aka Miss Squo i Igorom Stracenski koji su danas također članovi Team-a 2M jr. DJ Mary radi i živi u Njemačkoj, a Meho jr., Miss Squo i Igor S. većinu se vremena bave produkcijom elektronske glazbe, ponajviše techno stila, te sviraju pretežno u inozemstvu. Njihova produkcija je moćna kao i njihovi dj setovi koji su pretežno solo produkcija. U svome radu koriste novu tehnologiju, a iza njih stoji tim profesionalaca koji je zadužen za tehničku potporu: održavanje web stranica, izradu video spotova itd.
Također su završena i dva video spota za njihove dvije pjesme. Team2M jr. rade i na promociji glazbenih događanja, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, te imaju odličnu suradnju s hrvatskim i internacionalnih izvođačima.