Browse By

'DJ za DJ ekipu' sutra u klubu Masters

Freilauf s velikim ponosom predstavlja omiljenog DJ-a house & disco cinika i neokrunjenog disco Dona Njemačke, u subotu 10. travnja u klubu Masters. Ovaj naziv krasi Gerda Jansona već nekoliko godina, a za takvu vrstu opisa je najzaslužnija njegova velika strast za kopanjem i traganjem po nepreglednom moru prvenstveno underground house & disco produkcije. Otuda i uživa veliko poštovanje čak i najokorjelijih muzičkih kritičara i cinika, koliko kao osoba tako i kao DJ, koji ni jednu stvar u svom setu ne pušta tek tako, niti svoju publiku podcjenjuje prolaznim, konfekcijskim hitovima.
Pored rezidencije u frankfurtskom klubu “Robert-Johnson” koju već nekoliko godina uspješno vodi s Thomasom Hammannom, lokalnom DJ legendom, Gerd je i pasionirani selektor uglednih muzičkih kompilacija, te muzički kritičar koji svoje recenzije redovno objavljuje u još jednom legendarnom časopisu za svjetski clubbing – “Groove” magazinu.
Fanovima vrijedi napomenuti činjenicu da je Gerd redovni suradnik i predavač na renomiranoj „Red Bull“ muzičkoj akademiji gdje svoje veliko znanje iz povijesti underground house & disco produkcije nesebično dijeli sa svim zainteresiranim ljubiteljima muzike.
Za kraj se usuđujem citirati svojevrsno upozorenje koje je Red Bull ekipa spremila za svakog koji se upusti u ples i slušanje Gerdove muzičke selekcije: “It’s risky, but It’ll make You frisky!”
Karte za ovo intimno druženje se kupuju na sam dan događaja, po cijeni od 50kn.