Browse By

DJ Paulette u splitskom Hemingway baru

Tele2 Nights u splitskom Hemingway baru 21. studenog vam predstavlja DJ Paulette. Već kao dijete, DJ Paulette bila je ‘freak’ za glazbu. Godinama je skupljala ploče, pratila clubbing scenu i plesala, a prvi klub u koji je ikad ušla i odmah se zaljubila u čaroban svijet elektronike bio je Cagney’s u Liverpoolu. Svoj prvi DJ set odsvirala je u popularnom No1 Clubu u Manchesteru, i svojim nastupom izazvala erupciju oduševljenja okupljenih.
Od tada njezina karijera ide uzlaznom putanjom, a danas se simpatična cura iz Engleske može pohvaliti; nastupima u Le Mix Clubu u Parizu i na Ministry of Sound International Tours (kao prvi ženski rezident), uvrštenjem u Top 150 DJ-a u 2001. godini (koje je proveo priznati DJ Magazine), te titulom jednog od prvih britanskih DJ-a kojemu je uspjelo napraviti mix dance kompilaciju.
Stil joj je jedinstven i dinamičan, baš kao i njena osobnost. Preferira glazbu u francuskom stilu – electro house s vrlo energičnim beatovima i puno bass linije. Podršku za pultom će joj pružiti DJ Mean Mareen.