Browse By

DJ Chuckie u Byblosu!

Nakon nastupa velikog Fatboy Slima, porečka diskoteka Byblos će u petak 25. srpnja ugostiti još jednu globalno popularnu DJ zvijezdu, na veliku radost čitave partijanerske publike nastupit će Nizozemac DJ Chuckie.
Doslovce svaki put kada je Chuckie nastupio u diskoteci Byblos, uvijek se tražila karta više. Nizozemski DJ svojom karizmom i nastupom uvijek je uspio zadržati punu diskoteku do ranih jutarnjih sati.
 
DJ i producent koji se nevjerojatno brzinom probio iz svijeta Hip Hop-a ka elektro zvuku hitovima „Let the bass kick“ i „After shock“. Njegov „Dirty Dutch“ klupski koncept postao je poznat po eksplozivnim beatovima i zvučnim i svjetlosnim efektima. Kakva je Chuckie zvijezda, dovoljno govori da je rezident je u tri najjača kluba u Americi, “Lavo” u NYC, “Marqee” u Las Vegasu, “Liv” u Miami-u.
 
Nastupajući u hrvatskoj nije niti jednom razočarao publiku, čak štoviše, svaki put priredio je nezaboravan show skokom u publiku. Chuckiev „Stage dive“ pamte svi sa njegovih nastupa, a vidjet ćemo hoće li i 25. srpnja ponovo skočiti u publiku.
 
Diskoteku Byblos ponovo očekuje veliki spektakl, a to potvrđuju brojne rezervacije stolova, kupljene karte u pretprodaji te brojni upiti iz Hrvatske, ali još više iz inozemstva te najavljeni autobusi za ovaj spektakularan događaj.
 
Kupite svoju kartu po pretprodajnoj cijeni od 130 Kn u sustavu Eventim i svim Tisak kioscima te Eventim partnerima. Stanovnici Istre imaju na ovu pretprodajnu cijenu ekskluzivni popust od 50% uz predočenje osobne iskaznice.
 
Pridružite se i Vi sjajnom DJ Chuckie-u na nezaboravnom spektaklu 25. srpnja u hrvatskoj diskoteci broj 1 – porečkom klubu Byblos.