Browse By

Danski redatelj na području Rijeke traži partijanere za film


Move On, prvi film uopće koji je otvorio publici mogućnost utjecaja na sadržaj, stigao je u Hrvatsku. Filmska ekipa tijekom ovog tjedna snima na lokacijama u blizini Rijeke. Između ostaloga snimat će se i scena velikog partija dio koje imaju priliku biti i svi koji se vole dobro zabavljati, a ujedno ih zanima kako je to biti na pravome filmskom setu. Prijava je jednostavna, treba samo poslati ime i prezime te kontakt broj na mail adresu info@move-on-film.hr. Scena se snima ovaj petak, 3. kolovoza.
Podsjetimo, film se snima u osam zemalja u suradnji s Hrvatskim i Deutsche Telekomom. Govori o putovanju glavnog lika Europom na koje ga vodi njegov zadatak – isporuka misterioznog kovčega kojeg mora čuvati po cijenu života. Okupio je zaista impresivnu ekipu: glavni glumac Mads Mikkelsen ove je godine osvojio Zlatnu palmu u Cannesu, redatelj Asger Leth je višestruko nagrađivan redatelj između ostaloga i autor kultnog dokumentarca „Duhovi Cite Soleila“, a scenarist Matt Greenhalgh je autor filma „Control“ – o frontmanu grupe Joy Division, Ianu Curtisu.
Više o Move On filmu na  https://move-on-film.hr/ i http://t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1811
Fotografije s dosadašnjeg snimanja u Nizozemskoj, Austriji, Slovačkoj i Mađarskoj možete vidjeti na: http://www.flickr.com/photos/hrvatskitelekom