Browse By

Crazy vikend oduševio Bungu!

Vrhunski Crazy Saturday Fever party oduševio je brojne posjetitelje kluba Bunga Bunga! how do you treat ivermectin toxicity in dogs Na plesnom podiju najljepšeg zagrebačkog kluba uz zarazne ritmove najvećih stranih i domaćih glazbenih hitova zaplesali su mnogi, a posebnu pažnju plijenili su  poznata televizijska voditeljica Edita Misirić i modni stilist Neven Ciganović.
 „Saturday Fever party nadmašio je moja očekivanja. Spoj odlične glazbe, atmosfere i uređenja upotpunio je moj doživljaj cjelokupnog partija i zaista nestpljivo očekujem sljedeći provod u klubu Bunga Bunga.“– izjavio je modi stilist Neven Ciganović.
Nezaboravan party upotpunile su aktraktivne performerice i vrhunska scenografija, a vrućem subotnjem provodu pridružio se i hokejaš KHL Medveščak Saša Martinović koji je stigao u pratnji djevojke Anke. ivermectina vermes
Svakog vikenda u klubu Bunga Bunga očekuju nas nova iznenađenja uz najpoznatije strane i domaće hitove, atraktivne performere i vruću atmosferu koja će zagrijati proljetne zagrebačke noći.
Zakoračite u Bunga Bunga avanturu i budite dio najluđeg provoda u srcu metropole! how to get ivermectin