Browse By

Crazy Lemon večeras u klubu Lazareti

Pred samo zatvaranje kluba Lazareti, u subotu 23.05.2009. BitchBlack sprema još jednu poslasticu. U goste nam dolazi Crazy Lemon, svima dobro poznat DJ iz Pule, jedan je od talentiranijih house DJ-eva u Hrvatskoj. Podršku mu pruža rezident Torres.
U svojoj 11 godišnjoj DJ karijeri, Crazy Lemon je uveo nove standarde u Hrvatskoj glazbenoj sceni. Njegova DJ karijera započinje 1994 kada je imao 17 godina , te je u vrlo kratkom vremenu počeo svirati u gotovo svim klubovima i na zabavama diljem zemlje. Od svojih početaka, pokazao je raznolik glazbeni opus, jedinstveni stil, te dobru vještinu.
Danas, spaja sve elemente house glazbe kombinirajući deep, funk, electro, progressive, i techno, te editirajući pjesme prema svojem izboru, i kombinirajući ih u svoje dobro poznate setove. U svojoj karijeri, svirao je na svim glavnim festivalima diljem bivše Jugoslavije, od Slovenskog Mayflowera i Meet Me Festivala, MTV Valkana Beach i Rabac Summer Festivala u Hrvatskoj, do Exit Festivala u Srbiji, jednog od najvećih festivala u Europi.
Zahvaljujući jedinstvenom stilu, bio je rezident DJ u vrlo popularnom slovenskom superklubu, Ambasada Gavioli, gdje je postao poznat po svojem maratonskom setu od 9 sati. Kroz godine, započeo je projekt Balance, koji je poznat po promociji electronske muzike, preko zabava u klubovima, i najpoznatiji po Rabac Summer Festivalu.Svirao je sa velikanima kao što su: John Digweed, Deep Dish, Danny Howells, Sander Kleinenberg,Paul Van Dyke…i mnogi drugi…
Njegov konstantni rad, posvećenost glazbi, dovelo ga je izvan granica Hrvatske. 2006 godine, svirao je na Winter Music Conference u Miamiu na večeri Feedback-Bookings sa Ricky Ryanom.
U 2006. godini započeo je na radu u studiu sa Shlomi Aberom na Slow & Low, i Startling Beats Records izdavačkoj kući. Shlomi i Lemon zajedno su napravili pjesmu ”Moods” koja je potpisana za Renaissance izdavačku kuću. ”Moods” je pjesma koja je doživjela veliku podršku na top listama diljem svijeta, i svirana je od strane svih boljih Dja, te je licencirana od strane Satoshi Tomiea za njegov zadnji album / kompilaciju Renaissance. 2007 je spremna za Sick Watona Records, novu izdavačku matičnu Lemonovu kuću, vođenu od strane Shlomi Abera i Ricky Ryana, ali i nove zadatke u suradnji sa partnerom Mark Ashom.

BitchBlack with Crazy Lemon

23.05.2009 Club Lazareti
Crazy Lemon
www.myspace.com/lemonism
(Renaissance Rec., Balance FM)
Torres (DU)
www.myspace.com/torresthadog
(BitchBlack)