Browse By

CFSN MASKEN'BASS u Kvartu


Pošto cirkus rijetko navraća u ovu našu satiričnu džunglu na asfaltu zvanom Zagrebgrad, Confusion je iskoristio svoje nadnaravne sposobnosti i prizvao ga 18. veljače u vaš i naš mali KvArt! Maskirati se neće u europske ili naške političare jerbo toliko duhovitih maski ipak nemaju. Uz pomoć KvArtovskih momaka, opasnog Cirkorama lobija, te vizualnih mađioničara, ovaj najuvrnutiji CFSN-ov event iskače iz vlastitog okvira. Priređuju vam još nikad viđenu plesnu predstavu, zabavu svih dvorskih ludara ispod jednog zajedničkog cirkuskog šatora u Heizelovoj 66.
Dok je bassni zemljotres, vode vas na krabulji ples.
CFSN MASKEN’BASS
SUBOTA, 18. VELJAČE OD 22 SATA
KVART (STARA KLAONICA, HEINZLOVA 66)
Uz masnobassne linije:
CircusFreakShowNadrealnih DJ-a:
Bearded Woman aka ITCH (CFSN / phillitchevanje)
Carpet Clown aka FUNK GURU (CFSN / RAVE)
Dancing Munky aka PHILLIPE (CFSN / phillitchevanje)
Quasimodo aka ÆON (CFSN)
Scenografija / VJ-ing / instalacija / light / akrobacije / fireshow by liik, klif & Cirkorama
Cijena ulaznice je samo 35kn. Cijena uključuje i bon za jednu besplatnu konzumaciju (pivo ili rakije), naravno samo za maskirane!
INFO!
Masken’bass se seli u drugi, topliji i ljepši prostor. U tom prostoru će se od sada na dalje održavati svi kvArtovski eventi. Prostor je nadomak staroga prostora, u dvorištu s lijeve strane.
O CFSN DJ-ima:
CFSN DJs jedan je od glavnih projekata Confusiona, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti sa sjedištem u Zagrebu. CFSN DJ team 24. ožujka slavi desetu godišnjicu bivanja na sceni i tom prigodom počastit će sebe velikom rođendanskom turnejom a vas velikim rođendanskim partyjem. Nakon dugog niza godina oni jos uvijek prezentiraju i mnoge, u nas slabije zastupljene, vrste klupske glazbe, a njihovi glazbeni interesi tijekom devet godina rada znatno su se proširili. CFSN DJs klupske večeri prepune su sviježih dubstep, post dubstep, UK funky, future garage, electro, ghetto house, bass, beats, glitch hop i indie beatova.
Po glazbenom zadatku gostovali su u mnogim klubovima diljem cijele regije, te po klubovima u Londonu, Berlinu, Ženevi, Bratislavi, Pragu, Sofiji, Grazu, Leibnitzu, Villachu, itd. Česti su gosti najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, pa su već tri puta nastupili na EXIT-u, od samog početka su stalni gosti Outlook Festivala, a nastupali su i na Hideoutu, Elevateu, Soundwaveu, Sziget Festivalu, Terraneu, Harteri, Atlantis Festivalu, MTV Valkana Beach festivalu, Lift / Sarajevo film festivalu te mnogim, mnogim drugim.
Danas CFSN DJ-i broje sedam članova a to su: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch, Æon.