Browse By

Carnival Party 10: Partijanje pod maskama uz rock i elektroniku


Sve one mlađahne ljubitelje dobrog zvuka koji su u dosadašnjim izdanjima Riječkog karnevala svoj »kutak pod maskom« najčešće pronalazili u posljednjem vikendu istog, na tradicionalnom Carnival Partyju, zasigurno će razveseliti potvrda organizatora da za nepunih dva mjeseca počinje jubilarno, deseto izdanje legendarnog partijanja.
– Prošlo je punih deset godina od prvog službenog Carnival Partyja koji je održan ispred tadašnje Riječke banke. Od tada, jedinstveni se ples pod maskama održao na brojnim gradskim lokacijama, trgovima i klubovima, a sljedeće godine, u svom će se jubilarnom izdanju održati od 12. do 14. veljače i to u centru grada Rijeke. Prošlogodišnja podjela na rock i electro večer pokazala se vrlo uspješnom, tako da ćemo i na CP-u 10 zadržati sličan koncept – najavio je Željko Vuković ispred CP organizacijskog tima dodavši kako već stižu brojni upiti inozemnih medija za dolazak u Rijeku.
Što se pak line-upa tiče, Vuković naglašava kako je sigurno da će se na predstojećoj »jubilarki« ponovno predstaviti novi glazbeni trendovi, ali i kako je još prerano govoriti o imenima.
– Potvrđeno je kako će za vizualni indentitet CP-a biti zaslužan vrlo kreativan francuski ilustrator nove generacije Niark1 koji trenutno dobiva izuzetno dobre kritike za svoj rad od struke i publike. Niark1 je pravo osvježenje na pariškoj i svjetskoj sceni, a svojim beskompromisnim stilom i vizijom postao je pravo nadahnuće mladim ilustratorima – zaključio je Vuković.
Piše: Novi List, http://www.novilist.hr/